2777
2789
عنوان

میخام با هواپیما برم عا عا عا زور دلتون 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 38 پست
بعصی سایتا تخفیف لحظه اخری دارن باید چک کنی  من یه بار بلیط 20 هزارتومنی گرفتم 😂😂😂😂

خخخخ اگه ادم تنها باشه شانس بلیط گیر اوردن راحتتره😂

حالا از،کجا ب کجا میرفتی؟سال چند بود؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ اگه ادم تنها باشه شانس بلیط گیر اوردن راحتتره😂 حالا از،کجا ب کجا میرفتی؟سال چند بود؟

پارسال دی ماه قبل کرونا رفتیم ابادان 7 نفر بودیم با 140 تومن بلیط گرفنم با ایران ایر 

بعضی وقتا چارتری ارزون گیر میاد 

باورت نمیشه فقط بخاطر قیمت بلیطش رفتیم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پارسال دی ماه قبل کرونا رفتیم ابادان 7 نفر بودیم با 140 تومن بلیط گرفنم با ایران ایر  بعضی وقت ...

😂😂😂عاایه واقعا

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

😂😂😂عاایه واقعا

اره من بلیط چارتری زیاد خریدم یه بارم چارتری 100 تومن گرون تر گرفتم چون مجبور بودم برم 

باورت نمیشه پارسال دوستام با بلیط 1500 تومنی رفت و برگشت رفتن دبی 😂😂😂

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره من بلیط چارتری زیاد خریدم یه بارم چارتری 100 تومن گرون تر گرفتم چون مجبور بودم برم  باورت ...

بلیط رفت و برگشتو باهم میخره؟😍😍😍

چه عالی خیال ادم راحته

صد و پنجاه هزار تومان فقط؟هواپیما؟

تو رو خدا بیشتر راهنمایی کن  برم فرودگاه بلیط بگیرم؟  یا اینکه داخل سایت باید بخرم؟ تو ا ...

از سه راه میتونی بخری از طریق سایت و نرم افزارها 

دوم بری فرودکاه از خود باج های پرواز های مختلف بکیری 

سوم بری آژانس های هوایی 

بعدم به این فکر نکن لحظه اخر ارزون میشه بعضی وقتا گرون تر هم میشه آژانس ها همیشه چارتری خوش قیمت سراغ دارن که تو سایت ها نزدن فقط میدن به آژانس ها 

بعذم نسبت به مسبری که میری هست چارتر ارزون بعضی از مسیرها که مسافر کم دارن چارتر ارزون پیدا میکنی 

بلیط رفت و برگشتو باهم میخره؟😍😍😍 چه عالی خیال ادم راحته صد و پنجاه هزار تومان فقط؟هواپیما؟

بعصی وقتا فقط رفت گذاشتن یا فقط برگشت یا هر دو با هم 

اره اینا 150 بلیط رفت و برگشتشون شد با هواپیما اونم با کاسپین ایر همیشه چمدونشون اماده بود برا سفر های چارتری 

هتل هم ارزون میکرفتن با خودشون هم یه عالمه کنسرو اینا میبردن راحت بتشن نخوان هزینه کنن با 600 هزارتومن رفتن امدن 😂😂😂😂فقط یه تومن ذاده بودن بلیط استخر و خرید اینا 

ینی چی باید برم تو سایت نگا کنم؟  اگه برم خود فرودگاه نمیتونم بلیط بگیرم لحظه آخر؟

لحطه آخر چارتر ارزونه نه معمولی بری فرودگاه بلیط هست ولی ااینکه ارزون باشه درصد کمی داره 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده