2777
2789
عنوان

میخام با هواپیما برم عا عا عا زور دلتون 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 38 پست

زور دلتون ، اولین بار شنیدم😶

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

نه لحظه آخری مال چارتره فرق داره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لحظه ی اخر آژانس ها نمیدن باید از فرودگاه بگیری که چارتر نیست و قیمت مصوبه  شما باید دو روز ...

تو رو خدا بیشتر راهنمایی کن 

برم فرودگاه بلیط بگیرم؟ 

یا اینکه داخل سایت باید بخرم؟ تو اینترنت ک نگاه میکنم همه سایتا زده چارتر 

نه لحظه ی اخر آژانس ها نمیدن باید از فرودگاه بگیری که چارتر نیست و قیمت مصوبه  شما باید دو روز ...

ینی دو سه روز قبل برم فرودگاه همون جا بلیط بگیرم برای روز پرواز؟ 🤦🏻‍♀️😂

آره بابا اگه نزدیک فرودگاه باشی عالیه برای ما اس ام اس میومد چمدون میبستیم میرفتیم بهترین پروازا بهترین سفر بهترین هتل لحظه آخری 😍😂😂

حالا یکی میگفت دو سه نفری میرفتن فرودگاه همونجا مسافر نمیومد تو سایت چک میکردن ی همچین چیزی بدو میرفتن با قیمت خیلی خیلی ارزون

چیزایی که گفتم برای دوسال پیشه البته 😐😍🌸

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

تو رو خدا بیشتر راهنمایی کن  برم فرودگاه بلیط بگیرم؟  یا اینکه داخل سایت باید بخرم؟ تو ا ...

نه دیگه 

میگم دو یا سه روز قبله سفرت از سایتای چارتری بگیر 

Flightio

Melicharter

Ticket 118

Irtour 

اینا چند تا از سایتای خرید هست

اسی اصلا اطمینان نکن به لحظه اخر،همیشه لحظه اخر بلیط ارزون نمیشه بعضی مسیر ها و بعضی از ساعت ها لحظه اخرش قیمتش دو برابر بیشتر میشن مثل تهران اصفهان یا بلعکس ،چون مسافر خودش و داره همیشه،پر میاد و پر میره،لحظه اخری شامل حالش نمیشه،مرتب چک کن،قیمت مناسب دیدی بخر،فکر نکنی ارزون تر میشه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نگاه کردم همه تو ی رنج قیمتی هستن تقریبا 

خوب بگردینتو سایتای دیگه 

من همیشه از آپ میخرم 

بعضی وقتا شانس اوردم بعضی وقتا هم مجبوری دیگه خریدم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠