2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمیز و‌مرتب مثل همیشه چون وسواس دارم ولی مچ دستم خیلی درد میکنه😥

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پسر یه ماهم دو هفتس باسنش سوخته هرچی دکتر میبرم پماد میزنم خوب نمیشه از صبح بازش گذاشتم کل خونه خشک کن های کثیفه پسرم روپامه نمیتونم برم بشورمشون از صبح که بلند شدم حتی یه لیوان آبم وقت نکردم بخورم دلم براش میسوزه نمیدونم چرا خوب نمیشه بخدا اشکم دیگه درومده😭

الان جون میده واست مهمون بیاد😀😀😀😀شوخی کردم😐

😂😂😂😂😂

خداروشکر نمیاد مامانم صبح زنگ زده یعنی امروز نمیان

مادرشوهرمم چون خونمون و تازه عوض کردیم و هنوز نیومده تا دعوت نکنم نمیاد

کس دیگه ای رو ندارم خیالم راحته که خونه اینجوریه😂😂😂

البته چون باردارم شاید درک کنن خونه نامرتب باشه شایدا

داغون چون دارم خونه تکونی میکنم و فرشامو دادم بشورن 

نگید چه موقع خونه تکونیه من هر وقت احساس کنم نیازه خونه تکونی میکنم و اینجا هم که هوا گرمه 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
پسر یه ماهم دو هفتس باسنش سوخته هرچی دکتر میبرم پماد میزنم خوب نمیشه از صبح بازش گذاشتم کل خونه خشک ...

الهی عزیزم من بچه ندارم ولی شنیدم پماد روغن ماهی خوبه،استفاده کردی تا حالا؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پسر یه ماهم دو هفتس باسنش سوخته هرچی دکتر میبرم پماد میزنم خوب نمیشه از صبح بازش گذاشتم کل خونه خشک ...

عسل بزن خوب میشه

من خودم امتحان نکردم آخه به اون حد نرسید ولی زن عموم میزد زود خوب میشد