شوهری نمیذاره ، تازه درسم تموم شده راحت شده ولی من دوست دارم تا اخر عمرم درس بخونم
اخ آخ مردا حسودن چون نمیتونن ببینن زنه داره پیشرفت میکنه من ده سال زندگی کردم اخرش فهمیدم تنها کسی که میتونه منو نجات بده و روحیه مو خوب کنه خودمم و خودم دارم یه بار دیگه درس میخونم هم سرم گرم بشه هم به امید خدا به جایی برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آزاد هم ۶ نهایت ۷ عه ولی قبولی پرستاری اصلا سخت نیس میتونی دولتی هم بیاری!
انقد استرس دارم تازه شروع کردم دوس دارم قبول شم چون ده سال زندگی کردم با عشق زندگیمو از دست دادم درواقع خیری ندیدم میخوام یه بار دیگه بلند شم و قوی بشم از شوهر که خیری ندیدم خودم آیندمو بسازم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اگه علاقه دارین اصلنم دیر نیست. اگه بخونین تو ۴۰ سالگی پرستارین و چهل به بعد خودش یه عمره. اگه نخونین تا ۸۰ سالگی هم شرایطتون تغییر نمیکنه. خلاصه این ماهی رو هروقت از آب بگیرین تازست.
هرکاری رو که بهش علاقه دارین از هر زمانی که تصمیمشو گرفتین تمام تلاشتونو بکنین برای رسیدن بهش انشاالله موفق میشین.