2777
2789
شوهری نمیذاره ، تازه درسم تموم شده راحت شده ولی من دوست دارم تا اخر عمرم درس بخونم 

اخ آخ مردا حسودن چون نمیتونن ببینن زنه داره پیشرفت میکنه من ده سال زندگی کردم اخرش فهمیدم تنها کسی که میتونه منو نجات بده و روحیه مو خوب کنه خودمم و خودم دارم یه بار دیگه درس میخونم هم سرم گرم بشه هم به امید خدا به جایی برسم

اخ آخ مردا حسودن چون نمیتونن ببینن زنه داره پیشرفت میکنه من ده سال زندگی کردم اخرش فهمیدم تنها کسی ک ...

افرین کار خوبی میکنی 

من خودم شرایط کاری و حرفه ایم وحشتناک خوب بود ، ولی بعد ازدواج گداشتم کنار 

از پزشکم درامدم بهتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=173297247]اخه سنم بالاست تو ۳۴ سالگی تموم میشه درسم بنظرت ارزششو داره بخونم؟؟[/QUOTEا سنت با ...

اره موافقم همش میگیم شرایط و دیر شده و این چیزا اگه ۴ سال پیش میخوندم الان وضعم این نبود

عزیزم آزاد هم ۶ نهایت ۷ عه  ولی قبولی پرستاری اصلا سخت نیس میتونی دولتی هم بیاری!

انقد استرس دارم تازه شروع کردم دوس دارم قبول شم چون ده سال زندگی کردم با عشق زندگیمو از دست دادم درواقع خیری ندیدم میخوام یه بار دیگه بلند شم و قوی بشم از شوهر که خیری ندیدم خودم آیندمو بسازم

افرین کار خوبی میکنی  من خودم شرایط کاری و حرفه ایم وحشتناک خوب بود ، ولی بعد ازدواج گداشتم کن ...

بنظرم تو جامعه ما ازدواج رو یه جور فرشته نجات جلوه دادن و مادخترا بخصوص برای پیدا کردن امنیت رفتیم سمت ازدواج 

مردها هم بدون اینکه حمایت کنن و ارامش بدن فقط به هدفای تودشون فک کردن 

منم کار داشتم ولی خب جدا شدم و اومدم شهر خودم دیگه از دستش دادم

انقد استرس دارم تازه شروع کردم دوس دارم قبول شم چون ده سال زندگی کردم با عشق زندگیمو از دست دادم درو ...

واااا استرس چرا 

خیلیا از بهمن شروع کردن پزشکی اوردن 

شما ک هدفتون پرستاریه ک کارتون اسون تره 

مطمئن باشید خوب بخونید قطعا دولتی قبولید

Off از ۶/۱۹🙃💕
منم میخواستم بخونم همون احمقه نذاشت الان کنار گذاشتمش میخوام بخونم 😊

افرین عزیزم

موفق باشی

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !

اره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

منم ۳۰سالمه البته تازع وارد۳۰شدم

خیلی دوست دارم واسه پرستاری ولی میدونم ادامه نمیدم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

اگه علاقه دارین اصلنم دیر نیست. اگه بخونین تو ۴۰ سالگی پرستارین و چهل به بعد خودش یه عمره. اگه نخونین تا ۸۰ سالگی هم شرایطتون تغییر نمیکنه. خلاصه این ماهی رو هروقت از آب بگیرین تازست.

هرکاری رو که بهش علاقه دارین از هر زمانی که تصمیمشو گرفتین تمام تلاشتونو بکنین برای رسیدن بهش انشاالله موفق میشین.