2777
2789

عالیه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم. هیچ چیزی هیچوقت دیر نمیشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

خوبه 

برای درس خوندن و پیشرفت هیچوقت دیر نیست

منم خواستم بخونم یه احمق نذاشت الانم پشیمونم 

ولی شما ادامه بده

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !

اره از نظر من هیچ وقت دیر نیست

پرستاریم خوبه زودکار پیدا میکنی حقوق مزایا و بازنشستگی زودتر از بقیه بخاطر سختی کار میدن مخصوصا خانمها با شرط سنی هم زودتر 

من خودم انقدر دوس دارم از اول برم پزشکی بخونم 

چون۴ سال درست طول میکشه و نزدیک۲ سال هم طرحت. میشه۳۶سال. باید بری ارشد بگیری با لیسانس استخدامت نمیکنن شرط استخدام لیسانس تا۳۴سالگیه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

اره شغل سختیه.تا تموم کنی و استخدام بشی حداقل ۳۵ساله میشی واقعا از اون تایم ببعد قدرت بدنی آدمها کم میشه.

ولی خوبیش اینه با بیست سال سابقه کار میتونی خودتو با سی روز حقوق بازنشست کنی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

خیلی هم خوبه برای پیشرفت هیچ وقت دیر نیست،من یه نکته رو فهمیدم خیلی جاها حتی برای مشاوره  رشته های پیرا پزشکی و خود پزشکی  با جملات و جو منفی  خیلی از داوطلبها  رو پشیمون میکنن و با این روش حداقل پنجاه درصد  دست از تلاش بر میدارن،بلایی که شش سال پیش سر خودم اومد و بعدا فهمیدم همش  حقه  برای کاهش تعداد داوطلبها بود