2777
2789

ب نظرتون چیکارکنم چی درست کنم؟

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب طبیعتا باید سنگ تموم بزاری 

عارع نظرخودمم همینه چهارجورغذادرست کنم مرغ ک غذای اصلی سه جوردیگ نمیدونم چیکارکنم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

یه جور غذا درست کن ‌مثلا زرشک پلو با مرغ .یه ژله هم درست کن .  الکی خسته نکن خودتو .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ماکه نمیدونیم وضع مالیت چطوره تابگیم

وضع مالیم خداروشکرعالیه هرچی میدونیدبگید

یه جور غذا درست کن ‌مثلا زرشک پلو با مرغ .یه ژله هم درست کن .  الکی خسته نکن خودتو .

عاخه اولین بارشونه تازه عروس دومادن 

عارع نظرخودمم همینه چهارجورغذادرست کنم مرغ ک غذای اصلی سه جوردیگ نمیدونم چیکارکنم

بابا ول کن یه جور غذا درست کن . الکی ولخرجی نکن . منم واسه بار اول همکار همسرم با زنش اومدن خیلی مرتب منظم خورشت مرغ آلو درست کردم و خورشت انار بدون گوشت . بعد یه سبزی محلی شمالی هست (خودم شمالی ام ) بهش میگن شکم پری  . اونم آوردم سر سفره .با مخلفات دیگه خیلی هم راضی بودن 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خیلی اشتباه میکنی چند مدل میذاریی مدل مدل بذار خوشمزه همه چی تموم با سالاد و دسر و ژله و ترشی مربا سبزی دوغ نوشابه بذار اگه خوب بودن رفت و آمد سختتون نشه واسه غذا اگرم بد بودن بعدا عصبی نشی که برا چه ادمی غذا درست کردی

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم