2777
2789

پس بچه هات چی میشن؟ تو این دنیای گرگ صفت میخوای ولشون کنی ب امون خدا؟

نکن عزیزم.مبارزه کن.اون دنیاتم جهنم نکن.

نزار هرغلطی دلش میخواد بکنع.

خودتو بکشی داری ب نفع اون عمل میکنی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو دوسشون نداری که کنارشون بمونی ومواظبشون باشی،خدا چرا بفکرشون باشه

تو خودت بیشتر دوستداری وگرنه بخاطر بچه هات تحمل میکردب

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان خودکشی کنی مثلا عاقبت خوبی در پیش خواهی داشت...؟

بدترین مرگ...و اینکه شامل رحمت الهی نمیشی...و از ورودت میری ب جهنم...

صبر بهترین چیزه...شاید آزمایش این دنیات همین سختیها باشه، نگران نباش دیر یا زود هممون عمرمون تموم میشه

تموم زندگیم عشقم رو ریختم به پاش 

هفته ها تو خونم تنها موندم 

بار مسئولیت یه زندگی افتاد رو دوشم 

تحمل کردمگفتم به خاطر آینده بچه هامون اما اون رفت پی هرزه هااااا

خدایا چقدر عذابم میدی 

مگه قبل بچه هات اینجوری نبود میخواستی بچه نیاری حالا که آوردی باید تحمل کنی یا خودت عرضه اشو داشته ب ...

دیگه تحمل هیچی رو ندارم دیگه بریدم 

مگه یه آدم چقدر میتونه تحمل داشته باشه 

ده ساله زندگیم جهنمه