2777
2789
عنوان

بورس تا عید

1023 بازدید | 39 پست

سلام سلام دوستان    شاید خبر بدی باشه اما بورس تا عید رو به نزوله البته بصورت رنجی میره اگه صبرتون زیاده باید وایسین تا بعد عید اگه نه که خروج بزنین   امید دارم بعد اصلاح غدام رو باز برگردونیم و از سهمای مثبت جدول بورس باشه  فعلا ببینیم چقد میخوام بفروشن تا برن کنار سهم نفس بکشه

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس بکشه ؟؟؟

والا روزی نبود که روحانی راجب دعوت مردم به بورس حرف نزنه یا حتی اوشون که خیلی ادعاشونه 

فقط ی عده از مردم و جوونا جیبشونو خالی کردن 

کار صدا و سیما شده بود بورس از صبح تا شب حالا کجا رفتن ؟؟؟؟

خانمای عزیز لطف میکنین گزارش بزنین مهربونا مرسی یه دنیا ممنونم🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5672421/اونایی-که-جدیدا-کاشت-ابور-انجام-دادن-بیان-لطفا

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نفس بکشه ؟؟؟ والا روزی نبود که روحانی راجب دعوت مردم به بورس حرف نزنه یا حتی اوشون که خیلی ادعاشونه ...

هیچ وقت یه دوبتت اعتماد نکن،اگه گفت کاریو انجام بده پس انجام نده😐✌

امیدوارم بره.من احمق 3کد پالایش خریدم.نصفش توضرره.پولم نصف شد.اونم پولی که باقرض گرفتم به امید اینکه مثل دارا اول دوبرابر میشه بزنم به زخمی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

دارايكمم به قيمت قبلش برگشته

خب بعداینکه بازشد.اولش دوبرابر شده بود یعنی 2میلیون شد 4

منم به امیداینکه 15بشه 30گرفتم.چمیدونستم اینطور میشه.دارا یکممم یه مدت روند نزولی داشت.خداکنه دارا دومم پالایشم برگرده

قشنگ كلاه برداري كردن پول مردمو خوردن

امیدوارم به قیمت قبل برگرده.سود نخواستیم حداقل پولمون نره.مامانم هی میگه داری قسط 15تارو میدی.بهش نگفتم نصف شده وگرنه کلمو میکند.اخه ازاول میگفت توبورس نذار