2777
2789
عنوان

بورس تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم  متاسفانه اجازه ندارم بگم اما نگران نباش حل میشه

سلام خوبی من امروز وارد غدام شدم 

تو منفی 

نگهش دارم برم مجمع شارپی میخاد بره بالا یا نمیتونه مقاومت رو رد کنه اولین مقاومتش ۴۲ تومنه .

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
سلام خوبی من امروز وارد غدام شدم  تو منفی  نگهش دارم برم مجمع شارپی میخاد بره بالا یا نم ...

سلام عزیزم چون این سهم رانتیه مشخص نمیشه چه اتفاقی بیفته ما تا بعد افزایش سرمایه با سهم هستیم شما هم هر وقت دیدی داره منفی میخوره بفروش

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چون این سهم رانتیه مشخص نمیشه چه اتفاقی بیفته ما تا بعد افزایش سرمایه با سهم هستیم شما هم ...

سلام زمان افزایش سرمایه غدام مشخصه یا خیر ممکنه قبل عیدخبر افزایش سرمایه ش بیاد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سلام زمان افزایش سرمایه غدام مشخصه یا خیر ممکنه قبل عیدخبر افزایش سرمایه ش بیاد

سلام عزیز ما هم در تلاشیم این اتفاق زودتر بیفته با سود از سهم بیایم بیرون اینکه قبل عید باشه نمیدونم چون تو ایران هیچی قانونی پیش نمیره که بشه قطعی زمان داد

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
سلام عزیز ما هم در تلاشیم این اتفاق زودتر بیفته با سود از سهم بیایم بیرون اینکه قبل عید باشه نمیدونم ...

انشالله که قبل عید مشخص بشه من به امید افزایش سرمایه این سهم را خریدم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
درست میشه نگران نباش نمیتونم تاریخ و زمان  بدم

سلام خبر افزایش سرمایه صحت داره روی کدال که نیومده

اسی بی زحمت دوستیمو قبول کن شماره فالگیری ک ازش تعریف کرده بودی رو میخواستم

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕