2777
2789
عنوان

بی جون شدن ناگهانی پاهام

12301 بازدید | 15 پست

یهویی بدون هیچ دلیلی پاهام از کمر به پایین ضعیف و بی جون شد مثل وقتی سرمامیخوری بی جون میشی نمیتونی راه بری!

هر چی تو اینترنت گشتم به جای نرسیدم کسی تا حالا اینجوری شده؟ ممنون میشم جواب بدید بچه ها

خدایا خودت مراقب عزیز ترینم همسر مهربونم باش❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا کم خونی

نه عزیزم کم خون نیستم امشب با سیب زمینی تنوری یه مقدار نمک خوردم ینی از اونه؟

من سابقه هیچ بیماری هم نداشتم

نه عزیزم کم خون نیستم امشب با سیب زمینی تنوری یه مقدار نمک خوردم ینی از اونه؟ من سابقه هیچ بیماری ه ...

نزديك پريوديت نيست؟ من تو كرونا اينطوري شده بودم يهو البته از زانو ب پايينم بهو سست و بي جون شدن 

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
نزديك پريوديت نيست؟ من تو كرونا اينطوري شده بودم يهو البته از زانو ب پايينم بهو سست و بي جون شدن&nbs ...

نه عزیزم نیست

نه عزیزم کم خون نیستم امشب با سیب زمینی تنوری یه مقدار نمک خوردم ینی از اونه؟ من سابقه هیچ بیماری ه ...

فک نکنم ربطی داشته باشه 

من یه مدت تنگی نفس داشتم هرجا رفتم میگفتن مال اعصابته ولی نبود رفتم ازمایش دادم پتاسیم خونم یکم پایین بود دکتر گفت برا اونه

این ویتامینا خیلی تاثیر دارن تو سلامت بدن مال شماهم احتمالا اینجوره

وای منم بودم یهو پام بی حس میشد انگار پا ندارم اگه جایی نمیگرفتم شاپالاق می افتادم زمین رفتم دکتر گفت مشکل خاصی نیست و کبود ویتامینها بعد خودم گفتم شاید از چاقی ولی حدود ۵ کلیو اضافه وزن داشتم ولی اونقدر نبود ک باعث این مشکل بشه ولی رژیم گرفتم بازم اونجوری بودم که بعد ی مدت خود به خود اوکی شد ولی گاهی باز میشدم ولی دکتر من یکم خنگ میزد😐🖐رفتم یکی دیگه تا بعدا مشکل نشه گفت ستوت فقراتت مشکل پیدا کرده و یکمم از عصبه چند تا دارو داد دیگ هیج وقت اونجوری نشدم 

وای منم بودم یهو پام بی حس میشد انگار پا ندارم اگه جایی نمیگرفتم شاپالاق می افتادم زمین رفتم دکتر گف ...

خنگی ک میگم واسه اینکه میگم پام بی حس میشه میگه ویتامین کم داری ویتامین c بخور و  رفتم دکتر دیگ گفت اصلا ربط نداره ب ویتامین  c  

اگه قرار باشه از ویتامین باشه از ویتامین های دیگ هست نه این خود دکتره خندش گرفته بود

وای منم بودم یهو پام بی حس میشد انگار پا ندارم اگه جایی نمیگرفتم شاپالاق می افتادم زمین رفتم دکتر گف ...

شاید اینجوری باشه چون من چند ماهه نسبت به میوه و سبزیجات بی میل شدم حتی رشد موها و ناخنامم بشدت کم شده

شاید اینجوری باشه چون من چند ماهه نسبت به میوه و سبزیجات بی میل شدم حتی رشد موها و ناخنامم بشدت کم ش ...

ویتامین کم داری سعی کن میوه بخوری 

😂🖐۲روز  پیش رفتم ویتامین cبگیریم شد ۶۰ تومن خودم ریختم پش.مام موند اخه تا ۶ الی ۷ ماه پیش ۲۵ میخریدمممم