2777
2789
عنوان

اقاهای سایت خواهش میکنم ازتون بیاید سوال مهمی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
ن بابا جدی نگیرشاید اصلا چنین حسی نداشته باشهتو کاملا عادی رفتار کننه زیاد بهش اهمیت بدهنه کم محلی ک ...

فقط ی سلام میدم 

ای خدا چ گیری کردم من 

ادم فقط گیر پسر‌متوهم نیوفته همین

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

وقت هایی هم که میخوای صداش بزنی یا مجوری صداش بزن بهش بگو داداش یا برادر یا با فامیل صداش بزن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت هایی هم که میخوای صداش بزنی یا مجوری صداش بزن بهش بگو داداش یا برادر یا با فامیل صداش بزن

بگم داداش خوبه؟

فامیلی روم نمیشه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

از کجا معلوم اون الان تفکر تو رو نداره .گفته زیاد چشم به چشم زن داداشم نشم .معذب نشه .شایدم بخاطر ای ...

اره درسته منم دیگ جوری رفتار میکنم‌ک‌انکار نیست

دیگه نگاهش نکن و جوری رفتار کن که انگار وجود ندارهاگه ادامه بدی این نگاه هارو حس میکنه نظری داری بهش

اره درسته  خیلی پشیمونم همون چندبارم نگاش کردم

شوهرت چی صداش میزنه؟ تو هم همونو بگو

شوهرم اسمشو صدا میزنه

اونم اسممو صدا میزنه

منم قبلن اسمشو صدا میزدم

ولی بگم داداش یهویی عب نداره؟😑

شوهرم اسمشو صدا میزنهاونم اسممو صدا میزنهمنم قبلن اسمشو صدا میزدمولی بگم داداش یهویی عب نداره؟😑

نه چه عیبی داره

چند وقته عروسی کردید؟

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
نه چه عیبی دارهچند وقته عروسی کردید؟

چندماهه عزیزم

نه عزیزم

خداروشکر 

خیلی پشیمونم خیلی 

چندماهه عزیزم

خب پس این مژده رو بدم بهت که هممممه چی حل میشه

الان اولشه این حساسیت ها هست

هیچ نگران نباش

تمرکزت رو بزار روی زندگیت و شوهرت

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
خب پس این مژده رو بدم بهت که هممممه چی حل میشهالان اولشه این حساسیت ها هستهیچ نگران نباشتمرکزت رو بز ...

فداتشم عزیزدلم