2777
2789
عنوان

وای مغزم داره میترکه از دست بچه های خواهرشوهر😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

هیییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه از دست بچه هاشون. حالا مشکل من اینه که پسر بزرگه 13 سالشه ولی این یکی دیگه هفت سال. تا دلت بخواد بی ادب و پررو. مامان محترمشونم که آگه اینا زندگی رو زیرورو کنن به روی مبارک نمیاره. 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ۲سالشه اخم حالیش نمیشه.وسایلشم توکمدش بود تو اتاقش انقد جیغ کشیدن گریه کردن که اخر سر مادرشون رف ...

عروسکای خیلی ساده تر رو بزار دم دست

بقیه رو کامل تا وقتی که اینجان ببر زیر تخت یا جای دیگه

برو خوابش کن لالایی چیزی بخون 

غصه نخور درست میشه.
هیییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه از دست بچه هاشون. حالا مشکل من اینه که پسر بزرگه 13 سالشه ولی ...

اینا خیلی وحشین..منو مامانش و باباش و شوهرم هیچکدوممون حریف اینا نمیشیم..

مامانشم میبینه اینا همش سروصدا میکنن میخواد دهنشونو ببنده میگه برو از زندایی اجازه بگیر وسایل ماهورو بردار...منم دیگه روم نمیشه بیشترازین مقاومت کنم🙄

عروسکای خیلی ساده تر رو بزار دم دست بقیه رو کامل تا وقتی که اینجان ببر زیر تخت یا جای دیگه برو خوا ...

اتاق دخترم خیلی کوچیکه جا نداره زیاد..تختشم پایینش یه  کشوی کوچیک داره..عروسکاش رو شلف و بالای کمده که تو دیده..

فک کن خرسی بزرگ دخترمو چشما و دماغ و دهنشو کندن..لباسشو پاره کردن☹😣

اویز بالای تختشو کشیدن شکست..قابلمه های کوچیکشو پر اب میکردن میپاشیدن ب سر و کله هم..

دختره ۶ ساله رفته تو تخت دخترم خوابیده رو تختیش خرسی برجسته داره دماغشو کند🥺

اینا خیلی وحشین..منو مامانش و باباش و شوهرم هیچکدوممون حریف اینا نمیشیم.. مامانشم میبینه اینا همش س ...

حالا خدا خیرش بده که قبول داره بچه اش خوب نیست.. اینا یه چی بگم ننه اش لباش آویزون میشه. بخدا میخاد بیاد خونه ام پشتم میلرزه. دیشب خونه ما بودن پسر بزرگه صندلی زیر پاش گذاشته بود تو کابینت بالایی رو نگاه بررسی میکرد ننه اش هم مثل گاو نگاش میکرد و نمیگفت کارت زشته.. آخرش خودم بهش گفتم فکر نمیکنی کارت خیلی بده و شاید من نخام بدونی چی هست تو کابینت. 😭😭 بخداااا یه چیزی میشنوی از بی ادبی اینا

حالا خدا خیرش بده که قبول داره بچه اش خوب نیست.. اینا یه چی بگم ننه اش لباش آویزون میشه. بخدا میخاد ...

اره بین همه خونواده شوهرم همین خواهرشوهر بهتر از بقیه س ازین لحاظ..ولی بچه هاشم از همه بدترن..

یه خواهرشوهردیگم بچش خیلی فضوله تو هرکاری سرک میکشه و نظر میده ..ولی اصلا قبول نمیکنه که واقعا دخترش رومخه و بهش تذکر نمیده.اگه یه چیزیم بگی بهش برمیخوره

شاید یه عده بگن چون فامیل شوهرتن ناراحت میشی ولی از دل من خدا خبر داره. 

نه عزیزم بچه بی ادب کلا رومخه ربطی به خونواده شوهر و خود آدم نداره..

من خودم هروقت خواهرم با بچه هاش میاد واقعا لحظه شماری میکنم کی برن!!انقد که بچه هاش شرن..

باز از یه لحاظ خوبه که خواهرمه اگه واقعا اخم کنم و بچه هاشو دعوا کنم زیاد بهش برنمیخوره و قیافه نمیگیره

بخدا نمیدونم اینا دیگه چه موجوداتین..😱😱😱 خوابه ولی هر ۵ دقیقه سرحال میشینه رو جاش.. مامانشم بدب ...

چیشد چیکار کذدی

واقعا عروسکاشو دستاشو کندنو خراب کردن؟ 

چی گفتی؟ 

کی رفتن اخرش

ادم ناراحت میشه میدونی الان عروسکی چنده خیلی گرونه خواهرشوهرت هیچی نگفت واست میخرم؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
چیشد چیکار کذدی واقعا عروسکاشو دستاشو کندنو خراب کردن؟  چی گفتی؟  کی رفتن اخرش ادم نار ...

سلام هیچی الان درگیر ناهار درست کردنم..

نبابا عروسکو خراب کرد گرفتم ازش جیغ زد گریه شد.دیشب که دیگه نذاشتیمشون برن تو اتاق.

باز الان درو باز کردن رفتن بقیه رو برداشتن ..دیگه خسته شدم زبونم مو دراورد مامانشونم دیگه بیخیال شده فقط میخواد بچه هاش ساکت شن هرچند دقیقه میگه مامان خرابش نکنی😐

همین