2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین بچه من نفسشو میده به باسنش هروقت اینکارو کرد باسنشو یه کوچلو بسگون یا بزن یواش.اگه شیشه شیر میکیره شیر میپره شیشه شیر ضدنفخ بی بی لند بگیر بچه منم اینجوری درست شد هروقت خفه میشد سریع سروته میکردیم میزدیم کف پاش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه خدا نکنه ولی اگه خدایی ناکرده شیر به گلوش پرید حتما بلندش کن و فوت تو صورتش بکن 

اره همون یهو میپره تو گلوش از پشتش میزنم خوب میشه وقتی میپره او گلوش قرمز قرمز میشه خییییییلی میترسم

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی

بعدم بینیش باید تمیز باشه وکرنه اونم باعث خفگی میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

این خفه شدن نیس دل دردداره تاچهل روزگی هست رعایت غذایی کن اروغشم بگیر حتما حتی اگه بخوابه بزارش روشونه هات.قبل پوشک عوض کردن باروغن شکمش ماساژ بده پاهاشم مثل دوچرخه براش بچرخون 

[QUOTE=173240736]عین بچه من نفسشو میده به باسنش هروقت اینکارو کرد باسنشو یه کوچلو بسگون یا بزن یواش.اگه شیشه شیر میکی ...[/QUOTEمن باردارب اولمه دیشب حس کردم خفه شد موقع شیر خوردن صورتش قرمز شد زور میداد ترسیدم بدجور دیگ شبو نمیتونم بخابم زل زدم بهش نگرانم ک نکنه بازم خفه بشه 

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی
اره همون یهو میپره تو گلوش از پشتش میزنم خوب میشه وقتی میپره او گلوش قرمز قرمز میشه خییییییلی میترسم

شیرت قبلش بدوش تافشارش کم بشه نزارزیاد گرسنه بشه بعدشیرش بدی چون عجله میکنه میپره گلوش

ترس داره منم هنگ میشدم داداشم از خونه در میرفت بیرون خپاهرم از بغلم میگرفت میداد به مامانم دستت باید کود باشه وقتی سروته کردیش باکف گود مردی رو به بالا عین بادگلو کرفتن بزن ولی بهترینش اینه سر وته کنی بزنی مف پاهاش