2777
2789

خواهر بزرگترم (۶ سال اختلاف سنی داریم و اون ازدواج کرده من ۲۲ سالمه اون ۲۸) هر وقت خودش اعصابش خورده سر من خالی میکنه و سرم داد میزنه هر بار به روی خودم نمیارم ولی از درون ناراحت میشم و دلم میشکنه و بغض میکنم ولی مامانم فقط طرف اونو میگیره میگه بهش حق بده خودش ناراحته .....امروزم سرم داد زد ولی اینبار بدجور دلم شکست و سر سفره ی ناهار بودیم که نتونستم تحمل کنم بغضم ترکید و شروع کردم به گریه مامانم سرم داد زد گفت برو گمشو از رو سفره منم با گریه برگشتم به اتاقم و نذاشت ناهار بخورم تو پست بعدی ادامشو میگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد مامانم خودش اومد گفت پاشو بیا سر سفره تا نزدمت میخوای آبروی منو پیش دامادمون ببری منم با گریه گفتم برو تو مادر من نیستی یه بارم به من محبت نکردی دوستت ندارم برو پیش دختر و داماد عزیزت از دستت ناراحت نشن ......اونم یه فوش داد و رفت اصلا انگار نه انگار من ناهار نخوردم تا شب با اونا نشست و تخمه میخورد و باهاشون میخندید منم تو اتاقم گریه میکردم ......الان پشیمونم از حرفام ولی بازم از ته دل ناراحتم هر بار که یادم میاد از رو سفره بلندم کرد دلم بیشتر میشکنه تازه فردا هم برمیگردم دانشگاه تا یه مدت نمیبینمش نمیدونم چیکار کنم😔😔

خب چرا دعوات میکنه؟ سر چی داد زد؟

من ظرفای صبحونه رو شستم بعدش که چایی آوردم لیوانارو مامانم میخواست جمع کنه سرم داد زد گفت مگه کوری نمیبینی مامان داره جمع میکنه پاشو از دستش بگیر .....انقدر بد داد زد که دومادمونم بهش تذکر داد

من ظرفای صبحونه رو شستم بعدش که چایی آوردم لیوانارو مامانم میخواست جمع کنه سرم داد زد گفت مگه کوری ن ...

ببخشیدا ولی چقدر وحشیه خواهرت خودش مگه دست نداره دلش میسوزه پاشه کمک کنه 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
ببخشیدا ولی چقدر وحشیه خواهرت خودش مگه دست نداره دلش میسوزه پاشه کمک کنه 

خودش دستش به مایع ظرفشویی حساسیت داره کلا شوهرش ظرفای خودشم میشوره ولی وقتی از یه چیزی دلش پره سر من خالی میکنه مامانمم فک میکنه دل من از سنگه همیشه از اون طرفداری میکنه😔