2777
2789
عنوان

خانوما پس انداز کنم بهتره؟ یاخرج ؟

710 بازدید | 36 پست

بنظرتون پول پس اندازشه بهتره یا خرج کنیم براخودمون مثلا لباس و کلا چیزایی که دوس داریمو بگیریم باهاش کلاس هنری چیزی بریم؟

من شرایطم جوریه نمیتونم برم سرکار. بابام نداره ک بخوادپول بهم بده براخرج کردن

دوس دارم باپولام کتاب، ادکلن گرون قیمت لباسای خوشگل وشیک بخرم برم کلاس هنری چیزی....

چون بابام نداره بده ،من دیربه دیر لباس میخرم گاهی ی چیزایی میبینم دوس دارم بگیرم امابخاطربی پولی قیدشومیزنم....

حالا ی مقدار پول دستم اومده نمیدونم خرج کنم یاپس انداز....کدومش بهتره؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

هرکاری دلت میخواد خب 😬😲😳

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

چ مقدار هست ؟اگ واقعا نیاز داری ب خرید خرید کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.