2777
2789
عنوان

بیماری مامانم

32 بازدید | 10 پست
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی راجب عمل پرده فتق چیزی میدونه؟ مامانم پرده فتقش پاره شده دکتر نوبت عمل داده واسه هفته بعد خیلس نگرانم اخه مامانم هم دیابت داره هم بیماری قلبی. کسی هست که راجب عملش اطلاعاتی داشته باشه؟
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خیلی اطلاعات دقیقی ندارم ولی برای اینکه این پرده دوباره پاره نشه یه چیز توری مانند به نام مش میزارن تا محکم شه
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
انشالله که مامانت هر چه زودتر خوب میشه عزیزم از ته دلم شفاشو خواستم 🙏🙏🙏 پرده فتق کجاست
🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
ممنونم خانم گل پرده فتق تقریبا میشه سمت چپ شکم نزدیک اپاندیس
ممنون فاطمه جان از راهنمایت عزیزم عملش چقدر طول میکشه؟