2777
2789
عنوان

بیاید نظرسنجی

90 بازدید | 12 پست

سلام..چرا تو ایران چشمای بادومی و کشیده بعنوان چشم زشت تلقی میشه اما سایر جاهای دنیا ملاک زیبایی؟؟حتی زیباترین دختران رو ازونا انتخاب میکنن؟؟و اینکه زمان قدیم تر هم جزو ملاک زیبایی حساب میشده الان چرا نیس؟؟؟من ی دخترم اینحوریه یکی اینجوری نیس...اون ک چشماش پف داره رو همه مسخره میکنن و من در تنهایی خودم واسش اشک میربزم..چون خودمم داشتم این مشکل رو اما عمل کردم و برداشتمش..اما خیلی اذیت شدم ...نمیخوام دخترمم اذیت بشه دلم میسوزه واسش...همش مقایسشون میکنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلک افتاده و پف چشم هیچ جا ملاک زیبایی نیس تو دنیا چشمای بادومی رو ب بالا رو میپسندن ولی ب نظرم چیکار ب نظر بقیه داری خودت و خودش باید دوست داشته باشید و بختش قشنگ باشه 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

البته میدونم مردم دنبال ایراد گرفتن هستن و در آینده خیلیا ممکنه بهش تیکه متلک بندازن حتی سحر قریشی ب اون خوشگلی هم میگن افغانی...اما تو روحیش و اعتماد ب نفسش نمیخوام تاثیر بذاره...چونکه من خییییییلی تضعیف شد اعتماد ب نفسم سر این موضوع

چی بگم خوب..تو ی جمع فامیل همه نشستن میگن یکی چشماش فلان مدله من چی بگم؟؟

بگو مهم اینه من دوسش دارم و با دنیا عوضش نمیکنم

بگو نه که خودتون بی ایرادین 

هرکس رو نگاه کنی یه ایرادی داره دیگه

یکی دوبار جواب بدی دیگه کسی نمیگه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بگو مهم اینه من دوسش دارم و با دنیا عوضش نمیکنم بگو نه که خودتون بی ایرادین  هرکس رو نگاه کنی ...

بله همینطوره دختر من با اینکه چشمش پف داره اما خیلی خوشگله خیلی...رنگ پوستش موهاش لب و دهنش خیلی بامزس...اما این حرفو که میزنن بهم میریزم...انشالله در آینده خودش اینقد اعتماد ب نفس داشته باشه ک واسش مهم نباشه چونکه مهم خودشه...ممنونم از جوابای قشنگت😘😘