2777
2789

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش امدی😶😀

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
اصغر      خوشومدی

واعی منومیگه ها  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

خوش اومدین

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

تشکرات ازهمه توکل عمرم اینقدع ندیده بودم این حجم ازعادمابهم خوشمادبگن ذوق نمودم زیاد    

بنر ها رو ندیدی؟🤣🤣🤣🤭 

نه وقت نشدبده منشیم ببینه مرسی    

ندیدمت

الان ذوق کنیم؟!