2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی چشمتون یعنی خوب نشد؟؟مشکلی تو دید ندارین؟نمره چشمت چنده الان؟؟

ن والا خوب نشد روز ب روز بدتر شد  رعایت هم نمیکنم  نمره چشم نمیدونم بخدا ولی تاری دید شدید دارم دوربینم ضعیفه

وزن اولیه ۷۱وزن الان ۶۲😍😍😍😍وزن هدفم ۵۸ من میتونم ❤😍😍
بستم ولی نمیذاشتم ببندن😁 عینک دارم از همون موقع شماره شم عوض نشده کلا 

یعنی از بچگی تا الان نمره چشمت ثابت بوده؟؟تبلیتم برطرف نشده؟؟مثلا تخته اینارو خوب میددی تو مدرسه؟؟؟

ن والا خوب نشد روز ب روز بدتر شد  رعایت هم نمیکنم  نمره چشم نمیدونم بخدا ولی تاری دید شدید ...

گواهینامه رانندگی اینا دادن بهتون همش نگرانم دارم دق میکنم چند سالته چرا پیگیر نشدی

یعنی از بچگی تا الان نمره چشمت ثابت بوده؟؟تبلیتم برطرف نشده؟؟مثلا تخته اینارو خوب میددی تو مدرسه؟؟؟

آره بدون عینک خوب میبینم چون فقط یکیش تنبل بود اون یکی سالمه ولی دکتر گفت عینک نزنی به چشم سالمت فشار می آد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
گواهینامه رانندگی اینا دادن بهتون همش نگرانم دارم دق میکنم چند سالته چرا پیگیر نشدی

میدن بابا چرا ندن  داداشم چشاش فوق العادع ضعیف  پایه ۱ و ۲ و ۳ همش گرفته  امسال لیزیک کرد

وزن اولیه ۷۱وزن الان ۶۲😍😍😍😍وزن هدفم ۵۸ من میتونم ❤😍😍
من ۱۰ ۱۲ سالگی چسب و عینک میزدم اره خداروشکر بهتر شدم الان دیگه نمیزنم. 

یعنی شما 10سالگی فهمیدین تنبلی داری تا12سالگی بستی چشمتو؟؟بعد حزتنبلی مشکل دیگ نثلا استیگمات اینا نداشتی؟؟