2777
2789
پسر من هفت سالشه یه چشمش رو روزی سه ساعت میبندم چرا نگرانی؟

فوزیه جان چرا رفتی بیا تو رو خدا بگو چندساله بود پسرت فهمیدی مسکلش چی بود فقط تنبلی دختر من استیگمات چشماش!با بستن بهتر شده پسرت؟؟بگو تو رو خدا هر چی میدونی؟؟اخه میگن با بستن چشم انحراف پیدا میکنه راسته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوزیه جان چرا رفتی بیا تو رو خدا بگو چندساله بود پسرت فهمیدی مسکلش چی بود فقط تنبلی دختر من استیگمات ...

واه کی گفته با بستن انحراف پیدا میکنه؟ اتفاقا اگه نبندی اینطور میشه

من یه مدت که چشم پسرم رو نمیبستم متوجه شدم که داره منحرف میشه

یا رفیق
واه کی گفته با بستن انحراف پیدا میکنه؟ اتفاقا اگه نبندی اینطور میشه من یه مدت که چشم پسرم رو نمیبست ...

اینجا خوندم منم اطلاع زیادی ندارم وقتی چشمشو میبندی باهاش تمرین خاصی برا چشمش انجام میدی؟؟

اینجا خوندم منم اطلاع زیادی ندارم وقتی چشمشو میبندی باهاش تمرین خاصی برا چشمش انجام میدی؟؟

آخه اینجا منبع علمیه؟ 

تمرین خاصی که انجام نمیدم ولی مشقاش رو مینویسه یا فیلم میبینه که چشمش خوب به کار بیفته

یا رفیق
آخه اینجا منبع علمیه؟  تمرین خاصی که انجام نمیدم ولی مشقاش رو مینویسه یا فیلم میبینه که چشمش خ ...

راس میگی شوهرمم میگ میری نی نی سایت شروور میخونی خلاصه ک ی هفتس دارم دیونه میشم انقد گریه کردم خودم دارم کور میشم تو روووو خدااااا واس بچم دعا کن

آخه اینجا منبع علمیه؟  تمرین خاصی که انجام نمیدم ولی مشقاش رو مینویسه یا فیلم میبینه که چشمش خ ...

باور میکنی از گشنگی دارم پس میفتم نمیتونم غذا بخورم ی هفتس دنیا جهنم شده برام