2777
2789
عنوان

اگر کسی میدونه که آینده قیمت طلا چی میشه بیایید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 73 پست

الله اعلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک مقدار کمی دیگه میاد پایین شاید تا مرز ۸۰۰ خودشه بکشه بعد دوباره میره بالا این افت قیمت موقت ...

ببخشید به نظرت چند درصد احتمال هست که بره بالا دواباره

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
سکه دونه ای چند خریدی منم دوتا خریدم دونه ای 15 با پول وام برای همین رهن خونه منم بدبخت شدم رسما اگه ...

باور کن ۱۴۷۰۰ و ۱۴۳۰۰ و ۱۲ تومن  همش ضرر کردم خب ساله دیگع باید رهن مستاجرو بدیم که بریم تو خونه وام گرفتیم گفتیم خب ارزش پول تیاد پایین سکه خریدیم چیکار میکردیم 

تو رو خدا اگه میدونی بگو یعنی واقعا میره بالا ؟؟تقریبا کی؟؟ اگه نمیره که بفروشیم بذاریم بانک 

ببین کلا سود طلا تو دراز مدت هست . الان خریدی دوسال دیگه بفروش حداقل . تو کوتاه مدت فقط ضرره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ببین کلا سود طلا تو دراز مدت هست . الان خریدی دوسال دیگه بفروش حداقل . تو کوتاه مدت فقط ضرره

آخه الان شرایط نیست چون میگن به محض  اینکه واکسن کرونا کشف بشه طلا خیلی پایین تر میاد خیلیییی خیلییییی نمیدونم چیکار کنم 

ببخشید یعنی بفروشیم یا نگهداریم 

نمیدونم نیاز داری یا نه 

ولی اگر میتونی نگه دار از عمد اوردن پایین بخاطر بازی های سیاسیشون 

هم مردم بترسن بفروشن دوباره گرونتر از خودشون بخرن

بازم سرمایه خودته 

درست تصمیم بگیر ضرر نکنی

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
والامام یه مقدارپول داریم میخایم براسرمایه گذاری طلابگیریم موندیم بخداچیکارکنیم بزاریم بانک یاطلابگی ...

نه نخر طلا الان اصلا موقعیتش نیستتتت هراتفاقی بیفته ممکنه طلا خیلی خیلی بیاد پایین من خودم عید اگه کمی گرون شد میفروشم 

ببخشید به نظرت چند درصد احتمال هست که بره بالا دواباره

من دیشب توی طلافروشی یه ادم مطمن بودم

گفت تا یه مدت هم طلا و هم دلار ریزش داره

ولی دوباره میکشه بالا

من خودمم توی طلای یک میلیون سیصید و ۸۰ طلای فسطی خریدم.حدودا ۴میلیون ضرر کردم

دیشبم قصد داشتم یه حلقه رینگی بخرم

بهم گفتن دست نگه دارم

میاد پایین

ولی دوباره میکشه بالا