2777
2789
عنوان

اگر کسی میدونه که آینده قیمت طلا چی میشه بیایید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 73 پست
ببخشید به نظرت چند درصد احتمال هست که بره بالا دواباره

طلافروشا دروغ میگن خاک تو سرشون هیچی نمیدونن من تازه فهمیدم رفتیم رو ۱۴ بفروشیم الکی گفت تا شب عید میرههه رو ۲۰بعدم ۳۰ الکی میگن ما بدویم ازشون بخریم منم تازه فهمیدم 

نمیدونم نیاز داری یا نه  ولی اگر میتونی نگه دار از عمد اوردن پایین بخاطر بازی های سیاسیشون&nbs ...

احتمالا نگه میدارم تا ببینم چی میشه به کجا میخواد برسه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب توی طلافروشی یه ادم مطمن بودم گفت تا یه مدت هم طلا و هم دلار ریزش داره ولی دوباره میکشه با ...

کی میره بالا به نظرت دوباره  واینکه آیا اون آدم مطمعن بود 

ببین کلا سود طلا تو دراز مدت هست . الان خریدی دوسال دیگه بفروش حداقل . تو کوتاه مدت فقط ضرره

بخدا یه بار ۲سال نگه داشتیم رو همون مبلغ فروختیم بعد ۱۰بدابر شد دیگه گفتم نمیفروشم

نه نخر طلا الان اصلا موقعیتش نیستتتت هراتفاقی بیفته ممکنه طلا خیلی خیلی بیاد پایین من خودم عید اگه ک ...

ممنون ازراهنمایتون عزیزم

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
آخه الان شرایط نیست چون میگن به محض  اینکه واکسن کرونا کشف بشه طلا خیلی پایین تر میاد خیلیییی خ ...

انشالله ک بیاد 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بخدا یه بار ۲سال نگه داشتیم رو همون مبلغ فروختیم بعد ۱۰بدابر شد دیگه گفتم نمیفروشم

اگه نیازی نداری نفروش 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تو اين مملکت چي نرفته بالا طلا نره بالا گذاشتن پول به بانک بي ارزش شدن پوله

والا چه کنم با بدبختی وام گرفتیم داره از حقوق شوهر بدبخت کم نیشه ما از شکممون میزنیم گفتیم پول بی ارزش نشه سکه خریدیم اینم از وضعش حالا مهم نیست ولی واقعا خدایی چیکار میخوان بکنن با ما اگه نمیخواد بره بالا که اشکال نداره به درک بفروشیم بهتر مملکتم ثبات برسه اگه میره بالا که نگه داریم طلافروشا هم فقط دروغ میگن که بریم ازشون بخریم

تا۹۰۰میادپایین بازم میره بالا

سلام .میبینم طلام تحلیل میکنی😄

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
ممنون ازراهنمایتون عزیزم

منم اومدم اینجا بهم گفتن پولت  بی ارزش میشه طلا بخر سکه بخر به خدا 30 ملیون پول وام بود برای رهن خونه ام گرفته بود سکه خریدم الان شد 20 تومن به هرگز تو این اوضاع اقتصادی این کارا نکن من اگه پولم را تو بانک گزاشته بودم الان شده بود 32 تومن حداقال نه بیست تومن منم اگه سکه به 13 برسه میفروشم دیگه از این کارا نمیکنم