2777
2789
عنوان

اگر کسی میدونه که آینده قیمت طلا چی میشه بیایید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیست و پنج تومن واسه خودمون ابشده خریدم رو یک و چهارصد و شصت سی و پنج تومنم به مامانم بدهکار بودم به اونم پیشنهاد دادم واسش ابشده بخرم الان کلی پولامون نیست داره نصف میشه وامم بود با بهره زیاد وقتی داشت میومد پایین هر چی به شوهرم گفتم بفروشیم گفت چی کارش داری فکر کن نداری خجالت مامانمم میکشم 

برلی خرید صبر کن تا پنجشنبه   

واسه فروش  دوهفته دیگه 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
منم بیست و پنج تومن واسه خودمون ابشده خریدم رو یک و چهارصد و شصت سی و پنج تومنم به مامانم بدهکار بود ...

یک ماه صبر کن

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

اینا بخاطر ۲۲بهمنه بعد ی کم بالا می‌ره دوباره دم انتخابات پایین میاد 

بعدش نجومی بالا میره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
یعنی تا یک ماه دیگه به همون یک و چهارصد و خورده ای میرسه؟

احتمالش هست   ترامپ تا جمعه هست و رئیس جمهور جدید جاشو میگیره  دلیل افت دولار هم به همین خاطر 

یعنی به خاطر 22بهمن دلار پایین نیومده؟

نه فقط به خاطر رئیس جمهور جدید آمریکا