2777
2789
عنوان

دووووستان کمکککک+عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 131 پست
آره ده روز نمیدونم چطور عکس بذارم بیبیچک دقیقه اول مثبت شد. امیدم اینه آزمایش منفی شه بچه نمیخام&nbs ...

برو تو سایت آپلود عکس از اونجا اپلود کن بعد لینکشو کپی کن اینجا پیست کن 

خب ازمایش بده خیال خودتو راحت کن 

حالا من نی تی میخوام 

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا فردا میرم سونو ببینم چرا اینجوریه  دعا کنید برام

ان شا الله  یه نی نی تو دلی ناز داری که ۹ ماه دیگه میاد بغلت سونو دادی  بهم بگو ناز

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
سه تا بیبی چک که باهم اشتباه نمیکنند شاید ازمایشت اشتباه کرده

اگه ۱۵ روز نگذشته باشه اون آمپولا که داره مثبت نشون میده .برا همین میگن حتما ۱۵ روز بعد آمپول بی بی بزنید

باید حتما ۱۵ روز از آمپولت گذشته باشه ها .بعد بی بی بزنی

گذشته عزیزم 

بعد من ۴ روز پیش بیبی گذاشتم خیلی کمرنگ بود 

دیروز واضح بود 

امروزم پررنگ تر 

یعنی همش داره پررنگ تر میشه 

مطمئن بودم ک حاملم 

نمیدونم ازمایش چرا اینجوری شد 🤨🤨🤨

ان شا الله  یه نی نی تو دلی ناز داری که ۹ ماه دیگه میاد بغلت سونو دادی  بهم بگو ناز

چشم عزیزم فردا همینجا میگم

ان شاء الله باردار باشین  ولی احتمالا همونطور که خودتون هم گفتین چون hcg مصرف می‌کنین باعث شده ...

ایشالا فردا میرم سونو