2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفت من

451 بازدید | 28 پست

سرکاره من اومدم خونه بابام با یه بچه سرشب پیام عاشقانه واسش فرستادمو گفتم دلم تنگ شده ولی بی معرفت تا الان هیچ جوابی نداره.

فردا که اومد بی محلی کنم؟

شاید خستس خوابش برده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا تیک خورد یعنی دیده

خب شاید دستش بنده.

من گاهی حتی نمیتونم تلفنشم جواب بدم.

اگه ازش مطمئنی کارش از رو بی توجهی نیس....

واینکه ابراز محبت کردی سریع منتظر جواب نباش،شمااون لحظه احساس قلبیت رو زدی ولی ممکنه همسرت اون لحظه تو شرایط دیگه ای بوده باشه...

دقیقا😢

من دلم طاقت نمیاره هی میگم دیگه محلش نمیزارم‌ولی یه کم که نمیبینم دلم براش تنگ میشه براش پیام‌میدم فوقش در جواب میگه باشه منم حرص میخورم

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت