اموزش مجازی خیاطی بدون الگو دارم از صفر تا صد اموزش میدم تمام نکات دوخت وتمییز دوزی وهم میگم گروه رفع اشکال هم دارم دوره دوماه هستش هر روز یه درس کامل میدم تقریبا ۶۰ جلسه (یعنی ۶۰ تا درس )بیش تر از اموزشگاه درس میدم کار با چرخ هست یعنی مثل بعضی جاها دوخت با دست نیست اشانتیون دوره پیراهن وشلوار مردونه هست از الگو کشی تا برش ودوخت 🥰 اموزش سیسمونی و چادر سرخپوستی هم میدم اونای که میخوان نمونه کار ببینن در خواست دوستی بدن 🤗 اونایی که خوششون نمیاد لطفا تو تایپک نیاین 🙏
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
تهران فکر کردم تهرانید خیلی اینجا گرون میگیرن مانتو شلوار اداری چند میگیری شما
مانتو شلوار اداری تا حالا ندوختم گلم ولی مجلسی دوختم ...
چقدر خوب من مادرم خیاط ازم دور الانم کرونا نمیشه برم پیشش اون هفته رفتم گشتم خیاطی بکی گف فقط شلوار۱۰۰مانتوشلوار۲۵۰
یکی دیگ گف قیمت نمیدم مانتو یاپالتو۲۰۰پایش
خوب عزیزم اگه مادر تون خیاطی هست پس چرا یاد نمی گیرین ما انجا برا مانتو شلوار کمتر از ۲۵۰ هزارتومن نیست الان یه مدل مانتو اومده بهش میگن مانتو عربی از ۴۵۰ شروع می شه تا ۱۲۰۰ دوختش
اگر بگم اصلا دوس نداشتم ندارم یاد بگیرم باور میکنید علاقه نداشتم اره نرخ خیاطی بالا نمی صرفه