2777
2789
عنوان

سلام اونایی که بیدارن بیاین

156 بازدید | 18 پست

اموزش  مجازی  خیاطی   بدون  الگو  دارم  از صفر  تا صد  اموزش  میدم  تمام  نکات دوخت  وتمییز دوزی  وهم  میگم  گروه رفع  اشکال  هم  دارم  دوره  دوماه هستش هر روز یه درس کامل  میدم   تقریبا  ۶۰  جلسه  (یعنی  ۶۰ تا درس )بیش  تر از اموزشگاه  درس میدم  کار  با  چرخ  هست  یعنی  مثل  بعضی  جاها  دوخت  با دست نیست  اشانتیون  دوره   پیراهن  وشلوار مردونه   هست  از الگو کشی  تا برش  ودوخت   🥰 اموزش  سیسمونی   و چادر  سرخپوستی  هم  میدم  اونای  که  میخوان  نمونه  کار  ببینن   در خواست  دوستی   بدن 🤗  اونایی  که خوششون  نمیاد  لطفا  تو  تایپک  نیاین  🙏

خیاطی هم انجام میدید برای دیگران

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز...هزینه ش چقد میشه؟؟موردی هم آموزش میدی؟مثلا فقط لباس بچه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اره  عزیزم

کدوم شهر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من جنوبم  عزیزم  خوزستان  شما اهل کجای ؟

تهران فکر کردم تهرانید خیلی اینجا گرون میگیرن مانتو شلوار اداری چند میگیری شما 

تهران فکر کردم تهرانید خیلی اینجا گرون میگیرن مانتو شلوار اداری چند میگیری شما 

مانتو  شلوار  اداری  تا حالا  ندوختم  گلم  ولی مجلسی  دوختم   برا یکی  فقط  ۴۰ هزارتومن  داد 

مانتو  کتی  از این  مدل جدیدا  ۸۰هزارتومن 

مانتو  شلوار  اداری  تا حالا  ندوختم  گلم  ولی مجلسی  دوختم   ...

چقدر خوب من مادرم خیاط ازم  دور الانم کرونا نمیشه برم پیشش اون هفته رفتم گشتم خیاطی بکی گف فقط شلوار۱۰۰مانتوشلوار۲۵۰

یکی دیگ گف قیمت نمیدم مانتو یاپالتو۲۰۰پایش

چقدر خوب من مادرم خیاط ازم الانم کرونا نمیشه برم پسشش اون هفته رفتم گشتم خیاطی بکی گف فقط شلوار۱۰۰ما ...

خوب  عزیزم  اگه  مادر  تون  خیاطی  هست  پس چرا  یاد نمی گیرین  ما انجا  برا مانتو  شلوار  کمتر  از  ۲۵۰ هزارتومن  نیست  الان  یه مدل  مانتو  اومده   بهش  میگن  مانتو  عربی  از  ۴۵۰  شروع  می  شه  تا ۱۲۰۰ دوختش  

خوب  عزیزم  اگه  مادر  تون  خیاطی  هست  پس چرا  یاد نمی گیری ...

اگر بگم اصلا دوس نداشتم ندارم یاد بگیرم باور میکنید علاقه نداشتم اره نرخ خیاطی بالا نمی صرفه