2777
2789

سلام پسرم ۳سالشه از وقتی ب غذا خوردن افتاد تیکه های غذا تو حفره های گلوش میموند ...الان تو این اوضاع کرونا با دلهره و نگرانی میبرم پیش تولگیر...تولگیر از بینی فوت میکنه و از دهنش میپره بیرون تیکه غذا...ازتون خاهش میکنم اگه تجربه ای دارید یادم بدید ک خودم فوت کنم دیگه خسته شدم...چطوری خوب میشه گلوش آخه؟😔😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بردی پیش قاروق چی گلوی بچه عادت کرده دیگه

میدونی چ روزای سختی کشیدم ک بردم بچم عذاب میکشید کلی دکتر بردم کلی دارو دادم آخر یکی گفت گلوشه ک خدا خیرش بده بچم روز ب روز ضعیفتر میشد شما بگو اگه نمیبردم چکار میکردم معجزه میشد خودش درمیومد خاهر؟

اولا به هیچ وجه خودت فوت نکن ممکنه بچه رو خفه کنی 

دوما از اول اشتباه کردی که بردی انگار یه جوری تلقین شده بهت ،بچتم عادت کرده 

منم بچه برادرم چند بار اینجوری شد بردیم پیش یه زنه فوت کرد آشغال درآورد از دهن بچه 

ولی یه بار که بردیم پیش یه دکتر اطفال فوق متخصص و ماهر و کاربلد و با تجربه گفت که این چیزخا اصلا دروغه ، گفت توی گلوی بچه اصلا جایی نبست که چیزی هم بخواد گیر کنه گفت همه این چیزا فکرای اشتباهه بین مردم جا افتاده ،دیگه بعد اون نبردن بچه رو پیش اینا

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
میدونی چ روزای سختی کشیدم ک بردم بچم عذاب میکشید کلی دکتر بردم کلی دارو دادم آخر یکی گفت گلوشه ک خدا ...

نه خب ولی همون یه بار که بردی دیکه نباید با هر گرفتگی میبردیش حتی خود  قاروق چی ها هم میگت زیاد بچه رو نیارید

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
نه خب ولی همون یه بار که بردی دیکه نباید با هر گرفتگی میبردیش حتی خود  قاروق چی ها هم میگت زیاد ...

الان خدارو شکر دیر ب دیر میشه ولی امان از اونموقع ک بشه دیگه بدخلق میشه غذا نمیخوره خلاصه کلی اذیت میشه گلم

گلم بالا توضیح دادم ...دکترا بعضیاشون اینو قبول ندارن 

میدونم عزیرم ، پسر عموم رو هم تا ۴ ، ۵ سالگی میبردن پیش همینا تا گلوشو دربیارن دیگه بزرگ شد کم کم خدب شد خودش

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
الان خدارو شکر دیر ب دیر میشه ولی امان از اونموقع ک بشه دیگه بدخلق میشه غذا نمیخوره خلاصه کلی اذیت م ...

وای اره اسی سر  خودمم اومده ولی این قاروق چی که من میبردم از دماع فوت نمیگرد از راه دهنش نمیدونم چیکار میکرد به منم دوست شوهرم گفت دکترا الکی میگفتن ریه هاشه باید بستری بشه

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
وای اره اسی سر  خودمم اومده ولی این قاروق چی که من میبردم از دماع فوت نمیگرد از راه دهنش نمیدون ...

اره دکتر کلی براش نسخه میپیچید بیچاره بچم کلی دارو میدادم خوب نمیشد انقد تب میکرد ک نگو آخر فهمیدیم ک گلوشه