2777
2789
عنوان

كيا آي يو آي شدن اين ماه

120 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها من ٧روز آي يو آي شدم .درد شكمي و تخمدان دارم مخصوصا موقع ادرار كردنم بيشتر ميشه مث اين ميمونه ك ادرارمو خيلي نگه داشتم حالا درد مياد .نوك سينمم سفت شده و درد ميكنه و گرگرفتگيم دارم همش حس ميكنم تب دارم نفسم بند مياد بنظرتون ميشه من باردار شده باشم؟تقريبا ٤سال اقدامم پي سي او هستم اين ماه يه تخمك٢١داشتم شوهرمم خيلي اسپرمش خوبه دكتر گفت عاليه مال شوهرم 🥺برام دعا كنيد

تیکر بارداری برای اینکه خدادلش برای من برحم بیاد و واقعی بشه...
انشاالله بارداری  چقد هزینه کردی؟

آي يو آيم شد ٣٠٠ولي ديگه بدون دارو و هزينه سونو .ي پودري خريدم ماه قبل٨٠٠فرتي بيوتيك )ي پودريم اين ماه بهم داد دكتر١٥٠اينفوليك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آي يو آيم شد ٣٠٠ولي ديگه بدون دارو و هزينه سونو .ي پودري خريدم ماه قبل٨٠٠فرتي بيوتيك )ي پودريم اين م ...

تعیین جنسیت هم کردی یانه؟ اگه تعیین جنسیت باشه هزینش چقدر میشه؟

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
سلام خوبین؟ شما فردا میخوای بی‌بی چک بزنی؟ یادتونه 22 با هم  iui  شدیم. من نگرانم که هنوز ...

امروز بي بي زدم منفي بود 😔شما كي ميريد ازمايش