2777
2789
عنوان

شوهرم بدون مشورت بامن با خواهرش هماهنگ کرد که برای خواهر زاده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 103 پست

بگو کروناس

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

چرا خونه خودش نمیگیره؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حال شوهرت. چقد خوبی واقعا. هیچ کاری نمیخاد بکنی. اونی ک باید کاری بکنه شما نیستی 

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 

بگو پس غذاتم از بیرون سفارش بده خاهر محترمتم بگو بیاد تزییناتو بکنه منم دست به سیاه سفید نمیزمم زندگی مشترک معنیشو بگو درست متوجه نشدی آقای خاهر دار و خاهر زاده دار

چرا خاهرشوهرت تو خونه خودش واس بچش تولد نمیگیره؟چه بی معنیه کارش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مث شوهرمنه.بهترین کار اینه حالا ک خودش دعوت کرده حسابی ازش پول بگیر . کارگرم بگیر واس کمک.خودتم هلاک نکن اصلا .با این جور مردا مستقیم بجنگی بدتره .یکاری کن واسش گرون دربیاد دیگ از اینکارا نکنه 😂