2777
2789
عنوان

شوهرم بدون مشورت بامن با خواهرش هماهنگ کرد که برای خواهر زاده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 103 پست
حالا انتظار دارع بااون همه فش که داده، خاله مامانش مرده میگه چرا زنگ نزدی تسلیت بگی

دخالت نمیکنم ولی شما به احترام همسرت و آرامش خودت یه زنگ میزدی خب از سرت وا میکردی اینجوری آتو دست همسرتم نمیدادی برا بحث و دعوا. دورادور رسم و رسومات و بجا بیار ولی خیلی تحویل شون نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی کرونا اومده خونه فقط خونه پدرم میرم در حد یه ساعت با ماسک میشینیم نهایت یه چایی بخورم برگردم ...

ما با مادر پدر خودم و خواهر و برادر شوهرم در حد کم رفت و آمد داریم ولی با خاله و دایی و عمه و عمو اصلاااا اسی هم گفته تولد در حد ده دوازده نفره

اسی دیگه کاریه که شده 😳 اینبار خودت وادادی و بدم دادی با معذرت خواهی کردنت ولی حالا که خواهر شوهرت ...

من دوتا خواهر شوهرم دارم یکی مجرد و فتنه یکی متاهل و فرشته حالا با اون خوبه ک خوبم شوهرم میونمونو خراب می‌کنه مثلا اومدن شهرم ب من نمیگه سر ظهر میگ روزی ک دارن برمیگردن منم زنگیدم بهش ک بیان خونم .قبول کردن .حالا شوهرم رفته دراز کشیده قرار بود قابلمه های غذارو از پایین بیاره منم تا وقتی میوه هارو بشورم (مامانم میوه و غذارو آماده کرده بود سریع)لج کرده گفت بمن چ مهمونای توان ٫گفتم خواهرتوعه !گفت عه الان زنگ میزنم میگم نیان ها میگم زنم ازتون خوشش نمیاد 😐با همچین مردی چکارکنم من ؟؟؟؟توروخدا بگو‌.اخه خ بی ابروعه

عزیزم شاید شما حواست نیست..ولی هر چیزی حدی داره شوهرم به خواهرزادش خلی علاقه داره..خواهر و مادرش هم ...

شما نمیدونین چقدر وابسته ایم کسی درک نمیکنه🙁ولی چشم سعی میکنم کمتر زنش ناراحت شده🌹

روبه رشدم 🌱
اسی دیگه کاریه که شده 😳 اینبار خودت وادادی و بدم دادی با معذرت خواهی کردنت ولی حالا که خواهر شوهرت ...

شوهرم چون با دامادش اختلاف دارن تو رودربایسی تعارف زد گفت بیایین خونه ما

استارتر نگفتی،خاهرشوهرت خودش خونه زندگی نداره مگه،که تو خونه شما برا بچش میخاد تولد بگیره؟چقد صبوری ...

داره عزیزم خونش بزرگه ولی با شوهرش اختلاف داره شوهرم نمیخاد بخاطر اینکه از داماده بدش میاد برهاونجا واسه همین گفت من نمیام تو بیا خونه ما تولد دختر و خونه ما بگیر 

داره عزیزم خونش بزرگه ولی با شوهرش اختلاف داره شوهرم نمیخاد بخاطر اینکه از داماده بدش میاد برهاونجا ...

خو‌ اگه هم اینطور باشه منطقی ترین حالت اینه که خاهرشوهرت خودش بیاد خونه تون همه کارها رو انجام بده از تزئینات گرفته تا پذیرایی و شام،من درکت میکنم چون مثل خودتم چون شوهرمو خیلی دوس دارم و طاقت قهرشو ندارم تقریبا همیشه حرفشو گوش میدمو حرف دلمو نمیزنم،میریزم تو خودم و همه چی همونطور میشه که شوهرم میخاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..