2777
2789

منم دعوام شده باهاش

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه این مردا دیگه شورشو دراوردن

پوووف😑😬

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
 جدی؟

چی

فقط از فاطمه زهرا میخام خداجوابشونو بده امشب که اینحوری اشکمو دراوردن

خدا جای حق نشسته عزیزم.مادرشوهرعفریته من  باعث شد شوهرم با خونوادم قهرکنه پای شوهرم نشسته بود ک با ی دعوای جزئی منو میخواست ب طلاق برسونه الان دختر خودش و دارن طلاق میدن و شوهرمنم شکرخداااا۲ماهه با ننش قهره دیگه نمیره اونجا زندگیم بهشت شده

خدا جای حق نشسته عزیزم.مادرشوهرعفریته من  باعث شد شوهرم با خونوادم قهرکنه پای شوهرم نشسته بود ک ...

منم قهذبودم مادرشوهرم جلو چشم شوهرم یه فش هایی میداد دیروز خاله مادرشوعرم فوت شده خاله تیی که ده ساله باهاشون قهرن،پدرشوهرم به شوهرم زنگیده زنت انسان نیس به زنگ نزده تسلیت بگه،شوهرمم باهام یه دعوایی کردا،منم گفتم همون مادرت جلو چشمت نگف بهم ب رین نم به قبر پدرت 

پریکوچولو سابقم،