2777
2789

منم لایک کنید لطفا

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدیدا یک جا توی هاشمیه پیدا کردم 

یک نمونه کارشون رو دیدم خیلی تمیز بود.اما هنوزم برای انجام این کار دودلم 

بنام خانم فاطیما....ا

خودم اصلا نرفتم فقط یک نمونه کارشو از نزدیک دیدم.

اگر شما رفتید و خوب بود ب منم بگید ک انجام بدم یا ن

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
مرسی عزیزدلم برم کاراشو ببینم اتفاقا منم یه جا توهاشمیه پیداکردم پریسا عبدالهیان نوشنه بود بهترین ت ...

ایشالله به سلامتی باشه.

رفتی خبرشو ب منم بده کدوم بهتره

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای

آدرس : بلوار سجاد خیابان بزرگمهر شمالی ۲ پلاک ۵۲     تلفن :‌92009999

من تو مرکز خانم حمزه ای ابروهای و خودمو مامانمو میکرو کردم ، ک هرکی میبینه واقعا خوشش میاد. 

ما ک خیلی راضی هستیم
https://maryamhamzei.com/

من شک داشتم با کدوم پیگمنتر انجام بدم اول تو سایتشون نمونه کاراشونو دیدم بعدش هم با همکاهنگی رفتم سالن کاراشونو از نزدیک دیدم و اونجا

تصمیم گرفتم انجام بدم و خیلی راضی ام