2777
2789
عنوان

باشوهرم باز دعوامون شد سرمادرش

537 بازدید | 25 پست

منو مادرشوهرم قهریم دوماهه مستقل شدم،شوهرم از کار اومد اخماش تو هم بود گفتم چیشده گفت میدونستی خاله مامانم فوت شده یه زنگ میزدی خدارحمت میگفتی درسته قهرین ولی انتظار داره،منم گفتم همون خاله که ده ساله قطع رابطست الان عزیر شده ،یا همون مادری که تو روم گفت به قبر پدرت ب ر ی نم،شوهرم گف الان بابام زنگ زده مسگه دیدی زنت ادم نیست ،دوستانی که در جریان هستندمیدونین قضیه من و خانوادش چیه ،شوهرمم قهرکرده باهام شدید منم خیلی داغونم نمیدونم من‌چرا باید اینطوری بشم همیشه

پریکوچولو سابقم،

بهت همچین حرفی زده وباز شوهرت توقع داره ب مامانش زنگ بزنی؟؟؟

اخ چقدر حرص میخورم سر بعضی تاپبکاااا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم این مردا چرا بعد ازدواج تازه متوجه میشن که خیلی خانوادشونو دوس دارن 

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

بعد تو یه تاپیکی میگم خوبه مادزشوهرت انسانه میگه به درد من چی میخوره 

دلم کباب شد سر اون حرف به قبر پدرتون...

خدایا تورو همین شب عزیز همه مادشوهرا رو عقل بده به بعضیا میگذره و شایدم دلشون بشکنه ولی تو قیامت به اونا چه میگذره😞

اینقدر دلم شکسته ازاخم کزدن شوهرما به ناحق

همچین مردایی رو باید سگ محل کرد

الان شوهر منم چهار روزه باهام قهره سراینکه یادم رفته بود بگم توتون تموم شده اومدنی بگیر

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏