2777
2789

من امروز پیش وکیل بودم، گفت از ده تومن به بالا، و چون همشهری بود گفت برای شما همون شروعش رو میزارم ۱۰ تومن، و چون هم زبانیم هفت تومن میگیرم، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وکیل خوب میشناختم کرج...اگه میدونستم از قبل بهت میگفتم

هنوز قرارداد نبستم، ولی بنظر خیلی کاربلد میاد. ضمن اینکه تخصصش حضانت هست و سابقه کارم داره، البته برام مهم نیست ، برای بدست آوردم پسرم هر کاری میکنم، منتها میخواستم ببینم عرفش چقدره، مرسی از شما🙏🙏🙏

هنوز قرارداد نبستم، ولی بنظر خیلی کاربلد میاد. ضمن اینکه تخصصش حضانت هست و سابقه کارم داره، البته بر ...

راستش عرفشو دقیق نمیدونم اما چون خودمم وکالت میخونم واسه همین میشناسم وکیل خوب...دعا میکنم برات به پسرت برسی

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
هنوز قرارداد نبستم، ولی بنظر خیلی کاربلد میاد. ضمن اینکه تخصصش حضانت هست و سابقه کارم داره، البته بر ...

سلام خوبین وکیلتون تونست حضانت بگیره ؟ لطفا جواب بدید منم مشکل شمارو دارم 

سلام خوبین وکیلتون تونست حضانت بگیره ؟ لطفا جواب بدید منم مشکل شمارو دارم 

سلام عزیزم، متاسفانه هنوز به شعبه ارجاع داده نشده، گفتن تا اواخر اسفند احتمالا به شورای حل اختلاف ارجاع میشه، 

البته همسر من به شدت داره التماس میکنه که برگردم و من گفتم حق طلاق و حضانت دائم بهم بده تا برگردم! اما راستش این فقط یه نقشه است که کارم راه بیفته و هرگز حاضر به بازگشت نیستم، قراره شنبه بیاد برای دادن وکالت ها! نمیدونم چقدر راست گفته🤨 

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏

لطف میکنی شماره وکیلتو بدی ب من بهت درخاست دادم 

کرج هستم عزیزم، البته فکر میکنم تهران هم هستن ایشون، چشم ، همینجا براتون میزارم، فکر نکنم مشکلی باشه، 

09128889189 آقای صادق زاده

سلام عزیزم، متاسفانه هنوز به شعبه ارجاع داده نشده، گفتن تا اواخر اسفند احتمالا به شورای حل اختلاف ار ...

حواست باشه حضانت اگر بلاعزل نباشه میتونه پس بگیره واینکه با ازدواج مجددتم ازت ساقط میشه حتما بلاعزل بگیر دفترخونه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
حواست باشه حضانت اگر بلاعزل نباشه میتونه پس بگیره واینکه با ازدواج مجددتم ازت ساقط میشه حتما بلاعزل ...

چشم عزیزم، حواسم هست، انشالله که در حد حرف نبوده و بیاد🤨