2777
2789
عنوان

خانمایی ک ب بازار طلا و خرید و فروش واردن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگر تا سال آینده میتونی بیخیال فروش طلا بشی حتما بخر 

من حدود ۵ ساله دارم طلا خرید و‌فروش میکنم سود خوبی داره 

همین ده روز پیش گرمی ۱۲۰۰ طلا شکسته خرید زدم، امروز شده ۱۰۲۰ 

اصلا خیالم نیست چون بعد این چند سال ایمان دارم که هر زمان افت میکنه بعدش حسابی اوج میگیره

یادت باشه گفتم باید حداقل شش ماه الی یکسال قید فروش رو بزنی 

موفق باشی🌸🙏🏻 

به نظر من اگر تا سال آینده میتونی بیخیال فروش طلا بشی حتما بخر  من حدود ۵ ساله دارم طلا خرید و ...

عزیزم حداقل تا ده ماه اینده نمیفروشیم شایدم بیشتر

ممنون یکم قوت قلب گرفتم از کامنتت🙏🌸❤

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤
ممنونم میگن تا قبل عید میره رو ۹۰۰ ب نظرتون بعد از خرداد چطور میشه اوضاعش؟

نمیدونم فکرنمیکنم دیگه بره زیر یک تومن.ازطلافروشا سوال کنید.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ینی صد تومنو بخریم طلا؟

عزیزک طلا توی یکسال رشد خیلی زیادی میکنه اگه بیاد هشتصد میشه 1/5شاید 2اینو مطمعن باش سال دیگع این موقعه اگه عمری باقی بود همینجا بهت میگم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
عزیزک طلا توی یکسال رشد خیلی زیادی میکنه اگه بیاد هشتصد میشه 1/5شاید 2اینو مطمعن باش سال دیگع این مو ...

یک دنیا ممنون راهنمایی کردی

امضات هم خوندم وانجام دادم گلم🌸🙏

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

طلا هم عین بورس میمونه؛ باید تحلیل بلد باشی بدونی کی بخری کی بفروشی وگرنه ضرره ؛ یا اینکه دیدت چندساله باشه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
یک دنیا ممنون راهنمایی کردی امضات هم خوندم وانجام دادم گلم🌸🙏

ممنونم عزیزم 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
تهران 😬

تهران نمیدونم ما میخوایم تو گلبهار بخریم خودمون طلا به نظرم یه زمانی خوب بود شما هم بگردین تحقیق کنین شاید اطراف تهران یا شهرستان های نزدیک به تهران زمین هایی باشه که پیشرفت کنه اما با یه نفر که همچی بلده برین برای خرید سرتون کلاه نره اما زمین خیلی خوبه من تنها راه خونه دارشدنمون رو زمین میبینم