2777
2789
عنوان

خانمایی ک ب بازار طلا و خرید و فروش واردن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 58 پست
پول نیاز داریم ولی خب مگه چقدر می‌ره بالا من از خدامه بشه یک ریال ولی در کنارش خونه و ماشین هم ارزون ...

منم اینو از ته قلبم میخوام طلا ارزون بشه در عوض همه چی هم ارزون بشه 

ما هیچ وقت طلا نخریدیم نگه داریم اندازه ک مینداختم طلا داشتم ولی ارزش پول روز ب روز داره میاد پایین پولیم ک امسال باهاش میتونی مثلا ی ماشین بخری سال دیگه بهت دوچرخم نمیدن😕ماهم الان نمیتونیم بریم سر خونه زندگیمون باید کم کم ی سال صبر کنیم نمیخوایم پولمون بی ارزش بشه

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بازار ریسکش بالاس یبار میبینی الا میخری ۱و۲۰۰ سال دیگه بعد انتخابات افت قیمت کنه بیاد داسه ۶۰۰،۷۰۰ تا برعکس بره واسه ۲یا۳ میلیون

به نظر سبد سرمایه تشکیل بدین ۵۰ میلیون طلای بدون اجرت بخر. حتما حتما بدون اجرت

و ۵۰ میلیون هم بزار بانک با سود بالا ک سودپول رو قسط وامتون رو بدین یا بزارین رو اصل پول سپرده

اینجور عاقلانه تره

من خیلییی تو خرید و فروش طلا تبهر دارم

طلا فقط بدون اجرت بگیری هر گرم نهایت ۴۰یا ۵۰ تومن بکشن سرش ولی طلای نو با اجرت هر گرم ۳۰۰ تومن تا ۴۰۰ میاد روش بستگی به نوع طلا داره

موفق باشی عزیزم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
کلا بازار ریسکش بالاس یبار میبینی الا میخری ۱و۲۰۰ سال دیگه بعد انتخابات افت قیمت کنه بیاد داسه ۶۰۰،۷ ...

خیلی کامل راهنمایی کردی منم شَکم ب خاطره اتفاقات سال ایندس نمیتونم تصمیم بگیرم راهی ک گفتید خوب بود ممنونم🌸

بچه ها سایتی میشناسین تحلیل دقیقی از قیمت طلا بگه؟ خودم چک کردم چندتا رو نوشتن تا گرمی ۹۰۰ شاید بیا ...

منم دنبالشم

این تحلیلم خوندم مثل شما

خیلی کامل راهنمایی کردی منم شَکم ب خاطره اتفاقات سال ایندس نمیتونم تصمیم بگیرم راهی ک گفتید خوب بود ...

خواهش میکنم عزیزم.

به داداشم هم همین پیشنهاد رو دادم برج ۲ که طلا اومد واسه گرمی ۶۰۰ گفتم با ۱۰۰ تومنت ۵۰ طلا بگیر بدون اجرت ۵۰ هم بزار بانک سودشو بگیر تا سال آینده ک میخای عروسی کنی.یا جهازتون رو بگیرین

هیچ ماری نکرد کل پول رو هم با خانومش زدن زمین الان نه جهیزیه گرفته نه پولی داره و نه طلایی با کلیییی پشیمونی که پشیمونی سودی نداره متاسفانه...

پول نقد فقط نگه ندارین که یهو به خودتون میاین ک دیگه پولی نمونده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم. به داداشم هم همین پیشنهاد رو دادم برج ۲ که طلا اومد واسه گرمی ۶۰۰ گفتم با ۱۰۰ تو ...

کاش گوش میدادن ب حرفت

من‌خودم ی اخلاقی دارم از پولی ک براش تلاش کردم هزارتومن بیخودی کم بشه اتیش میگیرم سر همین انقدر الان فکرم در گیر نگران شوهرمم 

خب شما بگو چیکار کنیم ما هم مثل شماییم وقتی دارم‌میگم ی بخش پول هم وامه حتی ی جور حرف میزنی انگار م ...

با این پول ریسک نکنید بزارید تو بانک ماهی ۱۳۰۰ سودشه  قسطشو از سود بده بقیه سود رو هر چند ماه یه تیکه طلا بخر 

💞💫🖐