2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یه چت زندگیتو بهم نزن 

قول بهت میدم 90% مردا حداقل چت رو انجام دادن 

ولی خب درست حسابی حالشو بگیر که تکرار نکنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

انتظار جواب اینو داری که کسی بگه آره میمونم؟

من موندم 😔بهم نخندین من موندم چون یه نادرم و توان دوری یا نکه دلشتن تنهایی بچه هارو ندارم یا بهتره بگم دست و پای تنهایی بزرگ کردنشون رو ندارم 😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

فک کردی مرد جماعت لو برن میان میگن اره عزززیزم‌باهاش بودم ..طرف کل عمرش خیانت میکنه هنوز به گردن نگرفته بعد شما چه انتظاری داری ..الان خیلیا خیانت میکنن فقط مهارت دارن لو نرفتن ..همین مردای سایت متاهلاش اکثرا خیانتکارن که اینجان ،گیر میدن به زنای متاهل مخصوصا 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه داری ؟میخوام بدونم موندن به پای بچه درسته ؟یا باید خودت اولویت باشی ؟

مادر بودن سخت ترین سمتی که خدا ب زنها داده 😔😔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

برای یه چت زندگیتو بهم نزن قول بهت میدم 90% مردا حداقل چت رو انجام دادن ولی خب درست حسابی حالشو بگیر ...

چت به این صورت بود که لورفت تو چت حرف جنسی هم بود دفعه اول که لو رفت سرم کلاه گزاشتن بازم خیانت کرد که سر به هفته مچشو گرفتم و الان انگار تموم شده 

چت به این صورت بود که لورفت تو چت حرف جنسی هم بود دفعه اول که لو رفت سرم کلاه گزاشتن بازم خیانت کرد ...

ای بابا☹️

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چت به این صورت بود که لورفت تو چت حرف جنسی هم بود دفعه اول که لو رفت سرم کلاه گزاشتن بازم خیانت کرد ...

عزیزم اینا تموم نمیشن،کسی که خیانت کنه بازم میکنه..طفلی خواهرم  بارها شوهرش گفت تموم شده و فلان ولی ادم نشد که نشد ..نسبت بهش سرد شده ،طلاقشم‌ نمیده 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......