2777
2789

سلام انشالله ک همگی خوب باشید

ی سوال داشتم لطفا خواهرانه جواب بدید

همسر من حدود صد تومن پول داره ک این پول بخشی از پول رهن خونه ای میشه ک قرار سال اینده بعد عروسی خدا بخواد بگیریم

این صد تومنو همسرم میخواد طلا بخره ب نظرتون درسته 

الان بخره سال اینده اخر تابستون بفروشه؟

میگه مبخوام ارزش پولم حفظ بشه

من میترسم طلا بیاد پایین ضرر کنیم یه بخشی از این پول هم وامه

ب نظرتون چیکار کنیم خیلی درگیره فکرم😭😭😭

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با این وضع مملکت ک هیچی معلوم نیست نمیدونم والا.اگه پول کناری بود باز یچیزی میدادید طلا پایینم میومد دیگه مهم نبودش،ولی این پول رهن خونست میگی نمیدونم از اونطرفم همیشه بالا میره طلا ولی خب مشخص نیست باز

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اگه میتونید باهاش کار کنید بهتره ما طلا خریدیم کلی ضرر کردیم تو همین چند روزه واقعا بازار ایران قابل ...

منم‌خیلی استرس دارم یکی میگه میره بالا یکی میگه میاد پایین واقعا نمیدونم 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

همین پول و بدین زمین بگیرین.بنظرم ریسکش پایین تره.طلا خیلی نوسان داره.تو دراز مدت ک حتما سود خالصه ولی برا ی سال یکم ریسکه بنظرم.زمین ولی هیچوقت ارزون نشده.شاید قیمتش مث طلا بالا نره یهو،ولی مطمئنی ک سرمایه گذاری بدون ریسکه

خواستینم بگیرین سکه بگیرین که کم نشه ازش

سکه که روز به روز داره میاد پایین

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..