لطفا وقت بزارید شاید مطلبم براتون مفید باشه و تجربیات شما هم برای من
بچه ها چند وقت پیش فیلم دارک واتر دیدم خیلی روم اثر گذاشته میخوام از ظروف سالم استفاده کنم الان قابلمه و ماهیتابه هام چدن هست و مسی هم دارم که بیشتر برای دم پختی استفاده میکنم اونو
تو نت تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم
تفلن که خب سردسته بیماری زاهاست
گرانیت هم ترکیب چدن و تفلنه پس مثل تفلن وضعش خرابه
مسی هم خوب نیست چون لایه قلع داره و مضره
استیل هم بد بود چون تو الیاژش نیکل و کروم هست و وارد غذا نبشه به خصوص اگر دما بالا بره یا اگر مواد اسیدی مثل گوجه و رب و اینا تو غذا باشه و از اون بدتر که خیلی از کارخانه ها سرب تو استیلشون میزنن و هیچ شفاف سازی در این مورد نمیشه پس ریسکش واقعا بالا هست
شیشه خوبه که برای شعله مستقیم حتی اونایی که میگن میشه بعد از مدتی میشکنه و آشپزی توش سخته
سرامیک میگفت خوبه ولی حتی بهترین جنسش هم نهایتش عمرش سه چهار ساله یا خیلی کمتر و بعدش ذرات بدنه باز وارد غذا میشه و نگهداریش هم سخته
چدنو میگفت اصل نیستن اگر اصل باشن خوبه و در کل از سیف بودنش خیلی ننوشته بود نمیدونم چطوره و چجوری میشه فهمید چدن اصل باشه
تجربیاتتونو باهام به اشتراک بزارید
ممنونم