2777
2789

لطفا وقت بزارید شاید مطلبم براتون مفید باشه و تجربیات شما هم برای من

بچه ها چند وقت پیش فیلم دارک واتر دیدم خیلی روم اثر گذاشته میخوام از ظروف سالم استفاده کنم الان قابلمه و ماهیتابه هام چدن هست و مسی هم دارم که بیشتر برای دم پختی استفاده میکنم اونو

تو نت تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم

تفلن که خب سردسته بیماری زاهاست

گرانیت هم ترکیب چدن و تفلنه پس مثل تفلن وضعش خرابه

مسی هم خوب نیست چون لایه قلع داره و مضره

استیل هم بد بود چون تو الیاژش نیکل و کروم هست و وارد غذا نبشه به خصوص اگر دما بالا بره یا اگر مواد اسیدی مثل گوجه و رب و اینا تو غذا باشه و از اون بدتر که خیلی از کارخانه ها سرب تو استیلشون میزنن و هیچ شفاف سازی در این مورد نمیشه پس ریسکش واقعا بالا هست

شیشه خوبه که برای شعله مستقیم حتی اونایی که میگن میشه بعد از مدتی میشکنه و آشپزی توش سخته

سرامیک میگفت خوبه ولی حتی بهترین جنسش هم نهایتش عمرش سه چهار ساله یا خیلی کمتر و بعدش ذرات بدنه باز وارد غذا میشه و نگهداریش هم سخته

چدنو میگفت اصل نیستن اگر اصل باشن خوبه و در کل از سیف بودنش خیلی ننوشته بود نمیدونم چطوره و چجوری میشه فهمید چدن اصل باشه

تجربیاتتونو باهام به اشتراک بزارید

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا همشون که ضرر داره عینه انسانای اولیه تو آتیش بپزیم تو برگ بخوریم

چی بگم والا از خر کدوم یه چیزی نوشته ولی خب میخوام اونی که از بقیه بهتره انتخاب کنم فکر کنم بین سرامیک و چدن

خصوصا سرامیک چون خودم تجربه ای ازش ندارم

یا چدن اصل اگر کسی میشناسه

من سعی میکنم مطلب در مورد مضر بودن اشیا و خوراکی ها نخونم     بخوای به حرف اینا باشی، ه ...

خب میخوام بین بد و بدتر لااقل بد رو انتخاب کنم 

مثلا تفلن واقعا وحشتناکه

این عیلم هم یه فیلم هالیوودی معروف هست ولی تماما بر اساس واقعیت حتی اسم اشخاص و شرکتها هم دقیقا واقعیه

من سعی میکنم مطلب در مورد مضر بودن اشیا و خوراکی ها نخونم     بخوای به حرف اینا باشی، ه ...

اره درست میگی دیگه الان مواد  غذاییمونم شیمیایی و مصنوعی شده یا بایست باغچهو مرغداری گاوداری هم داشت یا باید دل به دریا زد...