2777
2789
عنوان

بارداري سالم بعد از سقط

257 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، بچه ها من تقريبا ٤ ماه پيش سقط كردم تمام آزمايشاي سقط و دادم ولي همگي سالم بود هم خودم هم شوهرم، الان فهميدم باردارم دكتر هيچ دارويي جز شياف و فوليك اسيد و ويتامين دي نداده، يكم نگرانم يعني من واقعا احتياج به دارو ندارم؟ كيا بعد از ي بار سقط دومي سالم بدنيا اومد اونم بدون دارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمنی انعقادی. هم دادی؟

بله جفتشم سالم بود خونم رقيقه، ايمني هم اوكي بود اصلا هيچي تو آزمايشم مشكل نداشت فقط تيروئيدم لب مرز بود، يعني حتي اونم بالا نبود لب مرز بود

منم سقط داشتم ولی دکتر هیچ ازمایشی برام ننوشت چرا؟

با ي بار سقط آزمايش نمينويسن چون هزينه آزمايشا بالاس براي من و شوهرم نزديك سه ميليون شد، من خودم اصرار كردم چون خيلي عذاب كشيده بودم

بله جفتشم سالم بود خونم رقيقه، ايمني هم اوكي بود اصلا هيچي تو آزمايشم مشكل نداشت فقط تيروئيدم لب مرز ...

خونت که رقیق باید امپول انوکسا میداد

برای تشکیل قلب و خونرسانی به جفت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم