2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم بسه دیگه بسههههههههه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 21 پست
آز دادی خودت و شوهرت؟  مشکلی نداشتین؟

عزیزم پنج ساله منتظرم مگه میشه آزمایش نداده باشیم چهار بار آی یو آی کردم بیمارستان شریعتی یه بارم خصوصی انجام دادم با فولیکولهای عالی بازم نشده یه بار آی وی اف کردم به روش میکرو اصلا جنین تشکیل نشد ولی آشغالهای کثافت میگفتن چند بار بیا هزینه کن موش آزمایشگاهی ما شو تا جواب دادم منم دیگه نرفتم چون نمیخواستن بررسی کنن مشکل از کجاست فقط میخوان موش آزمایشگاهی باشی براشون.

عزیزم پنج ساله منتظرم مگه میشه آزمایش نداده باشیم چهار بار آی یو آی کردم بیمارستان شریعتی یه بارم خص ...

عزیزم... 😔

ا ته قلبم ا خدا میخوام بزودی دومنتو سبز کنه و ی بچه سالم و ماه بت هدیه بده 

نذر حضرت امام حسین کن انشالله حتما جواب میگیری مث من

قند عسل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی لحظه 

وفات مادر  علمدار کربلا هست..... 

مطمئنم ازش بخواه 

مامان میشی و ی کاکل پسر که حسینی هست 

امروز ازش بخواه با زبون ساده 

منم برات 114 صلوات میفرستم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ی لحظه  وفات مادر  علمدار کربلا هست.....  مطمئنم ازش بخواه  مامان میشی و ی کا ...

فدات بشم عزیزم .همیشه تاپیکهاتو میخونم و خیلی برات ناراحتم همیشه برات دعا میکنم انشاالله خدا به حق خانم ام البنین شفای عاجل بده منتظر خبر خوش سلامتیتم من خودمم به سرطان مبتلام ولی درد من کجا درد تو کجا 

فدات بشم عزیزم .همیشه تاپیکهاتو میخونم و خیلی برات ناراحتم همیشه برات دعا میکنم انشاالله خدا به حق خ ...

عزیز دلم، 😘خدا با ماست. تاپیک تا ذخیره کردم امروز زیر آسمون عصر میخوام نماز بخونم..... ب یادتم🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....