2777
2789
عنوان

مربی رقص دونفره در مشهد ؟

230 بازدید | 25 پست

سلام و شبتون خوش کمتر از یک ماه دیگه عروسیم هست دنبال مربی رقص هستم برای آموزش رقص دونفره عروس و داماد  

هزینه اش هم مناسب باشه 

اگه میشناسین معرفی کنید ممنونم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دغدغه ات توی حلقم.. 😤🥺🤬🤪😂

😂😂😂😂

آخه بعد سه سال بلاخره تاریخ عروسی رو مشخص کردن مهمون که نداریم حداقل تو آتلیه یه فیلم واسه دلخوشی خودمون داشته باشیم 

واقعا دغدغه ات توی حلقم.. 😤🥺🤬🤪😂

چه ربطی داشت اینم دغدست دیگه پس چیه. اسی نمیدونم ولی تالار میخوای عروسی بگیری، خطرناکه ها

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
چه ربطی داشت اینم دغدست دیگه پس چیه. اسی نمیدونم ولی تالار میخوای عروسی بگیری، خطرناکه ها

بعضیا زندگیاشون خیلی سخته بعد بعضی ها برای یادگرفتن رقص هزینه میکنن.... البته قصد فضولی و جسارت ندارم

نظر شخصیمه

اره پدرشوهرم میگه تالار چون میشه با فاصله بشینن کسی نیست جز خاله ها و عمه ها 

بعضیا زندگیاشون خیلی سخته بعد بعضی ها برای یادگرفتن رقص هزینه میکنن.... البته قصد فضولی و جسارت ندار ...

انشالله شما داماد بشی خانومت ازاین برنامه ها میریزه میشه دغدغه ت، یا اگرم متاهلی دخترت ازابن برنامه ها میریزه واسه داماد میبینی میشه دغدغه😂🤭

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
اره پدرشوهرم میگه تالار چون میشه با فاصله بشینن کسی نیست جز خاله ها و عمه ها 

خوشبخت بشی🌹به هرحال مراقب باشین خاطره خوبی براتون بمونه انشالله

خدانکنه

😐

بعضیا زندگیاشون خیلی سخته بعد بعضی ها برای یادگرفتن رقص هزینه میکنن.... البته قصد فضولی و جسارت ندار ...

نظرتون محترمه و حرفتون درست من خدایی خیلی از مسایل کم کردم الانم میگم خودمون یاد میگیریم اما همسرم میگه نمیتونم برو مربی پیدا کن ده روزه دارم باهاش کار میکنم نمیشه 😅