چه ربطی داشت اینم دغدست دیگه پس چیه. اسی نمیدونم ولی تالار میخوای عروسی بگیری، خطرناکه ها
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
بعضیا زندگیاشون خیلی سخته بعد بعضی ها برای یادگرفتن رقص هزینه میکنن.... البته قصد فضولی و جسارت ندار ...
انشالله شما داماد بشی خانومت ازاین برنامه ها میریزه میشه دغدغه ت، یا اگرم متاهلی دخترت ازابن برنامه ها میریزه واسه داماد میبینی میشه دغدغه😂🤭
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
بعضیا زندگیاشون خیلی سخته بعد بعضی ها برای یادگرفتن رقص هزینه میکنن.... البته قصد فضولی و جسارت ندار ...
نظرتون محترمه و حرفتون درست من خدایی خیلی از مسایل کم کردم الانم میگم خودمون یاد میگیریم اما همسرم میگه نمیتونم برو مربی پیدا کن ده روزه دارم باهاش کار میکنم نمیشه 😅