2777
2789
عنوان

بیمارستان کمالی کرج

4270 بازدید | 26 پست

ساکن کرجم دکترم بیمارستان مریم شوهرم غر مززنه نمیگه نمیدم میگه پول الکی وال وبل ندارم دائم دیگه یه بسته سبزی هم میخوام بخرم میگه ندارم پول برای بیمارستان گذاشتم کنار کمالی بددهنن یه کم حالا از لحاظ پزشکی خوبه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
من بچه هامو دوتاشم کمالی دنیا اوردم ب نظر من ک خوب بود

میگن رفتارش ون بد منم اولی کمالی بود.رفتارش بد نبود خیلی بعد زایمان شلوغ بود جفت هم تیکه اش مونده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن رفتارش ون بد منم اولی کمالی بود.رفتارش بد نبود خیلی بعد زایمان شلوغ بود جفت هم تیکه اش مونده بو ...

خیلی جمله بندیت بهم ریخته بود دقیق متوجه نشدم، میگی اولین زایمانت کمالی بوده و شلوغ بوده؟

خیلی جمله بندیت بهم ریخته بود دقیق متوجه نشدم، میگی اولین زایمانت کمالی بوده و شلوغ بوده؟

اولین زایمانم کمالی بود خیلی شلوغ بود بعد زایمان بردن یه اتاق به زور پنج تا تخت کنار هم جا دادن وسط سرما هم اومد پنجره رو پرستار وا کرد گفت هوا خفه است دکتر نفسش میگیره فکر کن ما زائو بودیم یخ زدیم پتو هم نداشتیم 

اولین زایمانم کمالی بود خیلی شلوغ بود بعد زایمان بردن یه اتاق به زور پنج تا تخت کنار هم جا دادن وسط ...

ای واااای چقدر سخت......بعد گفتی جفت هم کامل تخلیه نشده بود؟این موضوع رو کی فهمیدی ؟ بهدش چیکار کردی؟

حالا بازم میخوای بری کمالی؟

منم از دیشب تو فکرم که بجای مصطفی خمینی برم میلاد.....خیلی برای هزینش ناراحتم دلم نمیخواد الکی ۴ تومن بدم بخاطر یه شب اونم طبیعی

ای واااای چقدر سخت......بعد گفتی جفت هم کامل تخلیه نشده بود؟این موضوع رو کی فهمیدی ؟ بهدش چیکار کردی ...

بعد زایمان نمیتونستم صاف شم بااینکه طبیعی بودم موقع تخیله ادرار ازدرد جیغم درمیومد رفتم دکتر سونو نوشت گفت جفت یکم مونده دارو داد فکر میکنم مردن انقدر درد نداشت تا دفع شد حالا همسرم میگه خیلی راحت زایمان کردی وزورش میاد پول بده وبا اینکه نزدیک زایمانم پولی کنار نزاشته برو بهترین جا بزار خاطره خوب بمونه برات 

بعد زایمان نمیتونستم صاف شم بااینکه طبیعی بودم موقع تخیله ادرار ازدرد جیغم درمیومد رفتم دکتر سونو نو ...

خواهرمم همین چند دقیقه پیش همینو داشت بهم میگفت....نمیدونم چرا زورم میاد چهارتومن بدم اونم برا طبیعی....اونقدر وضع کارو بارا بد شده آدم تواین فکرا میوفته

خواهرمم همین چند دقیقه پیش همینو داشت بهم میگفت....نمیدونم چرا زورم میاد چهارتومن بدم اونم برا طبیعی ...

فکر نکن سلامتت وهزینه بعدش همون میشه میدونی من چقدر خرج کردم.تا یه سال همش دکتر بودم زخم دهانه رحم وبقایای جفت بخیه بد با نصفش میرفتم خصوصی هم خودم راحت بودم هم جونم

عزیزم با تکمیلی چقد میگیره میدونی؟؟

فکر کنم هیی پرداختم کنید بیمه بهتون برمیگردونه

فکر نکن سلامتت وهزینه بعدش همون میشه میدونی من چقدر خرج کردم.تا یه سال همش دکتر بودم زخم دهانه رحم و ...

خیلی برات ناراحت شدم...الهی شوهرت درکت کنه چقدر عذاب کشیدی....من ماه آخرم خیلی برام دعا کن منم برات دعا میکنم هر بیمارستانی بری بهترین خدمات و راحت ترین زایمان داشته باشی

خیلی برات ناراحت شدم...الهی شوهرت درکت کنه چقدر عذاب کشیدی....من ماه آخرم خیلی برام دعا کن منم برات ...

ممنون الهی زایمان راحتی داشته باشی