2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کسی دیگه رعایت نمیکنه  همسایه ما بچهاش از مشهد بلند میشن میان اینجا عروس دوماداشونم میارن ...

دیگه تو خیلی اشتباه میکنی الان همه حداقل یه بار کروتارو گرفتم

کرونا بلایی سرت نیاره تنهایی افسرده و پیرت میکنه

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
اخه از شهرستان اومدن جای دیگه ای ندارن برن

مقصر شما نیستی. منم با اینکه از اول کرونا خونه بابام نرفتم با سه تا بچه که چقدر اذیت شدن تو این یک سال اگه کسی بهم زنگ بزنه بگم میخوام بیام خونت نمی تونم بگم نیا. ولی اون طرف که عقل تو سرش نیست که مهمانی میره رو باید نابود کنی 

خواهر میخوای خون و خونریزی راه بیفته😂

خب من به بقیه اینجوری نمیگم خودم جایی نمیرم وقتی پیام میدیم یا زنگ بزنیم توی خیابون همدیگرو ببینیم بگن نیومدید طرفای و ما و...میگم انشاالله کرونا دست از سرمون برداره یه دل سیر باهم رفت و امد میکنیم🤪

ماشاالله به این همه ادب

خداروشکر واسه ادب شما

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

💩💩💩💩💩 پلو بذار کوفت خوردن

ماشالا تو دریای ادب و شخصیت غرقی عزیزم ، غریق نجات بفرستم؟!

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
ماشالا تو دریای ادب و شخصیت غرقی عزیزم ، غریق نجات بفرستم؟!

خداروشکر واسه شخصیت و ادب خودت

لازم نیست بذار زندگی خودتو آب نبره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓