2777
2789

میخرم ای یو ای کنم هفته دیک

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی.چ مشکلی دارید شما؟؟

هیچی باردار نمیشم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ببین تو مادر میشی مطمئن باش  ولی تو رو خدا اول یاد بگیر چطور مادری کن و بعد مادر بشو

حتما عزیزم.بدونی تو این دوسال چقد کتاب خوندم چقد خودمو اماده کردم ولی نمیشه که نمیشه

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
میشه تو مادر نشی پس کی بشه  من که هیچ وقت دوست ندارم مادر بشم میترسم

منم ترس داشتم ولی دیگه الان له له میزنم

چندوقت اقدامی

۱سال و ۳ ماه با ی سقد

چند سالته .خدا کنه شوهرم هم بچه تحواد تا آخر عمر 

۲۶.مجردی؟؟باید شرایطتو بگی بهش