2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه

217 بازدید | 23 پست

سه سال و نیم نامزد موندم تو این دوران که نداشتن گواهی و ماشین شوهرم ب دیدن چت با یه دختر تو ماهای اول نامزدیمون نداشتن استقلال و بی اختیاریش حتی روزای تعطیل کار میکنه ولی اختیار پولاش دست خودش نیس با چهارتا برادراش شریکه این کوچیکس الانم بعد اون همه سختی و تا مای،طلاق رفتن اومدم سرخونخ زندگی از،روز اول فکشو بددهنی و کتک کاری داریم 

بخوام از ایرادای خودم بگم کمـمحلی کردنش ضعیفاشو نیبینم و دعوا را میندازم تحقیرش میکنم چرا گوههی نمیگیری بی مسئولیت و بی ارزه ای خیلی سعی کردم بگیره ولی نشد خیلی بیخیاله جاسی میبره منو و خیلللللی گیر میده اصلا ازادی ندارم هرروز ب فکر،طلاقم 

از نکات مثبت همسرمم خونه داره شراکتی هرکی یه واحد هشتاد متری حدود هشتاد تومن طلا دارم رفیق باز نیس اصلا رفیق نداره و زیادی پامی این نیس که برم خونه مادرش یا کاری انجام بدم یا نه

منفیشم ک گیر دادناش بی مسئولیتش مسافرت و بیرون نبردناش و نداشتن گوههی و ماشین و نداشتن اختیار پولی که کار میکنن

بنظر شما چیکار کنم دوباره رجوع کنم به طلاق؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی نداشتن گواهینامه رو بزرگ کردی 

و واقعا هم تو دعوا راه انداختن مقصری شما خودت یکی بهت بگه بی ارزه قربون صدقش میری

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

لطفا قبل ارسال یه دور بخونید 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من فکر میکنم حساسی. همه که همه چی تموم نیستن عزیزم. استقلاله یکم اذیت میکنه که اونم با یه مشاور صحبت کنی حل میشه. همین اول به طلاق فکرنکن گلم چون انرژی منفیش کل زندگیتو خراب میکنه

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
به نظرم خیلی نداشتن گواهینامه رو بزرگ کردی  و واقعا هم تو دعوا راه انداختن مقصری شما خودت یکی ...

بردادرش حتی تو ترتیشگاه گرفتم برا عروسیمم دخالت کرد یه زنیکه ای رو فرستاده بود دنبال ارایشگاه برا من کقتی،زنگ زدم بگم این زنه کیه گف به شما خیای دیمه رو دادم من نمیتونم دو تومن به ارایسگاهت بدم درحالی که شوهرم هرروزو شب کار میکنه حتی روزای تعطیل ولی،فقط اسم اون برادرشوهر بزرگم که دختر،باز ورد همس میگن اون همه کارست و اختیار داره همیشه مادرشوهرم تو جمع میگه پسر،بزرگم رف اینو برا اونا خرید فلان کارو کرد خیلی حرصم میگیره وقتیم به شوهرم میگم میگه تو میخوای میمونمونو بهم بزنی چش نداری ببینی 

بردادرش حتی تو ترتیشگاه گرفتم برا عروسیمم دخالت کرد یه زنیکه ای رو فرستاده بود دنبال ارایشگاه برا من ...

طرز صحبتت اصلا مناسب نیست گلم آروم باش با آرامش برخورد کن به خدا با داد هوار هیچی دریت نمیشه فقط تو چسمش خراب میشی میگن این میخواد برادرمو ازم جدا کنم با پنبه سر ببر

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
دوسش نداری؟

نه ازاولم نداشتم ایشون عدای معشوقه هارو در میاورد برا من اونیکی،برادراش مجردن وقتی،برا من خواستگار اومد خانوادم گفتن خیلی خوبن اینا بزار بگیم ه قصد داشتن بیان وقتیم که اومدن داشتن خونه میساختن برا همون طول کشید نانزدیم دوبار تا متی،طلاق رفتم ولی دوبارشم التماس کرد که برگردم حتی،تعهد مخضریم داد بهم گفتن دوست داره باعث میشه دوسش داشته باشی ولی هرروز اوضامون بدتر امشبم افتضاع بددهنیو کتک کاری که نبرد شب نشینی