2777
2789
عنوان

لعنتی جذاب

533 بازدید | 31 پست

هنوز این دوتا دختر بدنیا نیومده بودن تو بهشت بودن قرار بود بفرستنشون زمین این دوتا خیلی همدیگرو دوست داشتن خیلی باهم صمیمی بودن  ولی باید از هم دیگه جدا میشدن اونا قول داده بودن وقتی اومدن زمین همدیگرو پیدا کنن یک بهمن سال سال ۸۳.. ۱۶ سال پیش دختر اول تو مشهد به دنیا اومد و اسمشو گذاشتن نگار.. ۱۰ ماه بعدش آذر سال ۸۴ یه دختره تو تهران به دنیا اومد اسمشو گذاشتن یلدا بعدش ۱۴ سال بعدش همدیگرو به سختی پیدا کردن و باهم دوست شدن😍😍😍😍😍اونا قول دادن هیجوقت دیگه همدیگرو گم نکنن تا زمانی که دوباره به اون دنیا برگردن

Yalda♡Negar

عاشقتم لعنتی جذاب 👈 @دخی_بهمنی‍ 

عجب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دخی_بهمنی    

واییی😍😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
وا عجیبا غریبا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عهه چرا☹😂

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
عهه چرا☹😂

یه جوری تعریف کرد که من اسم خودمم یادم رفت 🤕😂😂

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
ولشون نگار برگرد شاد چت کنیم😂

😂باووشه❤