2777
2789
عنوان

مشکل من با خوانوادم😐🙏

158 بازدید | 10 پست

اول از همه  عضویتم مبارک    

دوم اینکه مشکل من اینه من خیلی تنهام درسته داداشم هست ولی خو چه بدرد میخوره 10سالشه چه کنم باش میتونم قلاده وصل کنم بش؟  یا بگم هاپویی بیا هاپ هاپ کن!  نمیشه خو! درسته داداشمه ولی اصن محل بهم نمیده و همش به فکر دوستاشه....   مشکل من اینه یه سگ میخوام و مامان و بابام ناراضین   ولی مامانمو دارم رو مخش کار میکنم خودش داره عاشق سگ ها میشه ما یه پارکی هست جفتمون فقد ماله سگاست همه سگا میان اونجا انقدر نازن که دلم میره  حتی بچه دوساله هم بخا ژرمن دستش بود.... هم هست به خدا اونم سگ داره والله خیلی دلم سگ میخواد تورخدا انقدر نیاین نصیحت کنین یه چی بگین که مامانمو راضی کنم    تازه خـونمون ویلاییه حیاطمونم بزرگه خونمونم درندشته راحت واسه سگ جون میده  شما میدونین شرایط سگ چیه؟خودم یکم میدونم ولی میخوام اطلاع های بیشتری بگیرم🌸💕و لطفا نیاین غلط دیکته ای بگیرین ممنون😀

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    

سخته نگهداریش

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی کردنشو که خودت بهتر میشناسیشون

ولی شرایطش ببین چه نژادی با شرایط آب و هوایی و محیطی و مالی شما میخوره اونو انتخاب کن. در مورد اون نژاد و علایقش و شرایط نگهداریش و غذایی که باید بخوره تحقیق کن. ببین از پس عزینه هاش بر میای باید بره دکتر و .... دیگه ببین وقت کافیشو داری؟؟ جایی برای بازی داره؟؟؟

داداش من سگ داره بنظرم خیلی یخته نگهداریش هرروز بایدببرتش بیرون پیاده روی وگرنه باپارس کردنشم خواب ...

درسته عزیزم پسرخاله ی خودم شیتزو داره میگه خیلی فضوله و کار داره   ولی واقعا تنهام و شرایطشم دارم بخدا حتی داداشم هم من تا 6سالگی تر و خشک میکردم سگ خو چیزی نی  میدونم نگهداریش سخته ولی باز اسون تر از بچه اس    

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    
راضی کردنشو که خودت بهتر میشناسیشون ولی شرایطش ببین چه نژادی با شرایط آب و هوایی و محیطی و مالی شما ...

من تا اونجایی که کل خونمون و اب وضع هوامونو شناختم مالتیز خوبه بنظرم و شیتزو  

وقتی خونه تون بزرگه بگیر اتفاقا بعدا خود مامانت عاشق سگه میشه شک نکن 😁😁

فکر میکنه نمیدونم خودش عاشقه سگاست الکی میگه بدش میاد میریم همین پارکه یجوری سگارو ناز میکنه اینجوری:فداتون شم وای تو چه نازی ای جان بابام خو بدتر

من تا اونجایی که کل خونمون و اب وضع هوامونو شناختم مالتیز خوبه بنظرم و شیتزو    

خب بشین قشننگگگگ تحقیق کت راجبشون همین جوری نیاریا مقاله بخون حتی شده انگلیسی از یه مربی سگ بپرس 

خب بشین قشننگگگگ تحقیق کت راجبشون همین جوری نیاریا مقاله بخون حتی شده انگلیسی از یه مربی سگ بپرس&nbs ...

دامپزشک و مربی سگ پرسیدم گفته شما چون مامانتم سخت داره راضی میشه.مالتیز و خلاصه این سگهای کوچیک بهترینه حالا چند روزه مامانم میگه سرتو از اون گوشی درار چشات کور شد