2777
2789
عنوان

روزمونو خراب کرده این جاری

590 بازدید | 25 پست

تاپیک قلبیم زیاد توضیح ندادم و نتونستم خوب منظورم برسونم بعضی از دوستان قضاوتم کردن،شوهرم پنج تا داداش هستن همشون هم واقع آقا هستن و یه مرد تمام عیار که فقط یکیش مجرد هست ما چهارتا جاری که جاری بزرگم واقعا هم نجیب زاده و با ادب هستن خیلی دوسشون دارم معلم هستن و حتی معلم منم شدن خیلی احترام قائلم بهشون،جاری دومم که بالعکسش شدیدا حسود و دو بهم زن جاری کوچیکمم که زیاد سنی نداره و شیطون و خنده رو هست همگی دوسش داریم،جریان از این قراره که از وقتی من نامزد شدم جاری دومم  تا عروسیم حتی تا الانش هی حرف پشت سرم میزد،همش بدگویی میکنه ازم،منم نادیده میگرفتم وقتی نامزد بودم،از پوششم تا کلاس رفتنهام مسخره میکرد در حالیکه همه میدونن من لباس جلف و خیلی باز نمیپوشم،بقیشو پایین مینویسم،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری منم اهل مسخره کردنه.

این یعنی به یه جاش فشااااز اومده اساسییییی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خدا بهم جاری نصیب نکن شوهرم تک پسر باشه😐آمین😒

تک پسر باشه مادرشوهر و خواهر شوهر هستن که هی بگن وای پسرمون تک پسرمون داداشمون....من تجربه تک فرزند داشتم دووم نیاوردم. تک پسرشون انگار تاج الماسشون بود که من دزدیدم. پسره هم از خودراضی و اعتماد به سقف. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

تا اینکه عروسی کردیم،آغا جونم واسم یه مقدار پول کنار گذاشته بود برای عروسیم و جهیزیه خودمم شاغل بودم هشت سال کلا حقوقتو داده بودم طلا،با آغاجونم مشورت کردم که من جهیزیه آنچنانی نمیخوام نصفشو پول نقد بده مثلشو جهیزیه بخر چون میخوام خودمم‌ پس اندازها و طلاهامو بفروشم یه زمین با یه ماشین بخریم،آغام هم قبول کرد،شکر خدا جهیزیه همه چی آوردم،الانم زمین و ماشین کلی کمک حالمون هست چون میخواییم خونه بخریم..حالااین جاریم همش میگه چرا مبل سلطنتی نیاورده،چرا مارک لوازم برقیش فلان نیست،من اوایل فکر میکردم که خبرچینها میخوان بین ما رو بزنن اما بعدها به روی خودم که میگفت و یا از مارک وسایلم بد میگفت فهمیدم که همه ی حرفها راست بوده،وسایل من مارکشون ایرانیه بعضی هاش مارک خارجی هستن،کلا از من حرف میکشه بعد میشینه تخریب میکنه،واقعا خسته شدم،مثلا میگه دوازده سال پیش ما دو‌جور غذا دادیم تالار اما شما یه جور دادین،گفتم من نخواستم ولخرجی کنم در حالیکه داداشم میخواست تشریفاتی بکنه خودم نذاشتم..کلا مریض هست منو خراب میکنه چیکار کنم بنطرتون

تک پسر باشه مادرشوهر و خواهر شوهر هستن که هی بگن وای پسرمون تک پسرمون داداشمون....من تجربه تک فرزند ...

ولی خب مادر شوهر و خواهر شوهر من آدمای خوبی باشن و همچنین شوهرم🙁دلیل نمیشه چون مادر شوهرتون گفده پسرم تاج سرم مادر شوهر منم بگه (البته میگه) ولی خب... 🙁ان شاء الله مادر و خاهر شوهر شمام بهتر از قبل باهاتون برخورد کنن

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]
اوف نگو جاری دلم خونه از دستش  زنیکه احمق بخاطر خیانتاش برادرشوهرم طلاقش داد دو تا دختر رو او ...

الهی بمیرم واس بردار شوهرتون😔💔خدا خیانتو نصیب کسی نکنه چه مَرد چه زن😞خیلی درد داره خیانت😞ادمو از وسط نصف میکنه🙁حتا تصورشم خیلی بده😔خدا نیاره روزیو که شوهرم خیانت کنه یا من خیانت کنم🙁البته شوهر ندارم 🙁😑

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

مثلا یه بار توی جمع بودیم خانمها داشتن از مزایای خرید اقساطی حرف میزدن تا من اومدم گفتم آره منم خیلی چیزارو قسطی میخرم بعد زود برگست گفت که خداروشکر ما تا حالا چیز نسیه نخریدیم منم گفتم نسیه نیست طرف روش میکشه اقساطی میده در حالیکه دو ماه قبلش که واسه خونشون مبلمان اجاره کرده بودن(هر سال برای خونش مبلمان اجاره میکنه به مدت یک یا دوماه فقط بذاره اینستا)قسطشو نداده بودن طرف اشناست درب خونه ی ما اومده بود منم روم نشد که توی جمع بهش بگم 

ولی خب مادر شوهر و خواهر شوهر من آدمای خوبی باشن و همچنین شوهرم🙁دلیل نمیشه چون مادر شوهرتون گفده پس ...

من که جدا شدم با شخص دیگه ای ازدواج کردم خدا رو شکر😁 شوهرم عالیه خانوادش بهرحال خانواده شوهر بازی در میارن یه کم ولی فدای یه تار موی شوهرم.