2777
2789
عنوان

قانون جذب

217 بازدید | 33 پست

سلام

راجع به قانون جذب یه چیزایی شنیدم ولی دقیقا نمیدونم کاربردش چیه و واقعیه یا نه.

کسایی که واقعا در این زمینه مطالعه داشتند و یا به نتیجه رسیدند اگه ممکنه بازگو کنند. میخوام بدونم واقعا ارزش اینکه کتابهاش رو بخونم و بکار بگیرم رو داره؟ 

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من جواب گرفتم اما این که بری میلیونی هزینه کنی دوره این استاد و اون استاد نه خوب نیست اتلاف هزینس

کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شینو حتما بگیر بخون 90درصد چیزایی که باید بدونی رو میفهمی اما ترجمش حتما از گیتی خوشدل باشه از مترجم های دیگه ارزون ترش هست اما این بهتر ترجمه کرده از کتاب های دبی فورد هم نمیه تاریک وجود رو بگیر بخون اما کتاب های دیگشو توصیه نمیکنم چون مطالب تکراریه فقط نیمه تاریک وجود خوبه 

سلام من جواب گرفتم اما این که بری میلیونی هزینه کنی دوره این استاد و اون استاد نه خوب نیست اتلاف هزی ...

ممنونم ازتون

کتابهایی که نوشتید رو میخونم امیدوارم منم بتونم ازش نتیجه بگیرم

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

سابلیمینال هم نتیجه داره گوش کن بد نیست اما نری میلیونی بابتش هزینه کنی یه کانال تو تلگرام هست تو هر موضوعی که بگی سابلیمنال داره و رایگانه نسخه مشابه همین سایلیمینال ها قیمت بسیار بالایی دارن الان میرم لینکشو پیدا میکنم نحوه استفاده از ساب ها رو خودش پین کرده این که ساب چیه رو هم تو کانالش سرچ بزنی میاره

سابلیمینال هم نتیجه داره گوش کن بد نیست اما نری میلیونی بابتش هزینه کنی یه کانال تو تلگرام هست تو هر ...

اسمش رو نشنیدم .کاربردش چیه؟

اسمش رو نشنیدم .کاربردش چیه؟

اولش خیلی چرت به نظر میاد یه سری اهنگه که هیچی توش نیست یه اهنگ معمولا ملایم خسته کنندس اما این اهنگ ها صدا های زیر استانه ای دارن که در استانه شنوایی ما نیست اما روی ضمیرناخوداگاه تاثیر میزاره و باعث جذب میشه

کارهای عجیبی میشه باهاش کرد از جذب پول و عشق بگیر تا عوض کردن رنگ چشم الکی به نظرمیاد اما میشه میتونی بری تو کانال نتایج همین کانالی که دادم و نتایجو بینی تنبلیغات نیستن چون ساب ها رایگانه و پولی بابتش نمیگیره میتونی کلمه سابلیمنال رو تو گوگل سرچ کنی و بیشتر بخونی

کارهای عجیبی میشه باهاش کرد از جذب پول و عشق بگیر تا عوض کردن رنگ چشم الکی به نظرمیاد اما میشه میتون ...

بیوکنزی رو شنیده بودم که راجع به تغییر رنگ چشم هستش. روی این قضیه تغییر رنگ چشم یادمه تحقیق کردم و برام‌مشخص شد که واقعیت نداره

بیوکنزی رو شنیده بودم که راجع به تغییر رنگ چشم هستش. روی این قضیه تغییر رنگ چشم یادمه تحقیق کردم و ب ...

واقعیت نداره؟ من دیدم تو کانال نتایج کسایی رو که نتیجه گرفتن خودم واسه رنگ چشم گوش ندادم اما چیزای دیگه گوش دادم و نتیجه داده

واقعیت نداره؟ من دیدم تو کانال نتایج کسایی رو که نتیجه گرفتن خودم واسه رنگ چشم گوش ندادم اما چیزای د ...

قضیه تحقیق من مال چند سال پیش هستش . خیلی تحقیق کردم . تا اونجا که متوجه شدم این مورد تغییر رنگ چشم واقعیت نداشت ولی موردهای دیگه که فرمودید رو نمیدونم

شما در بستگان کسی رو دیدید رنگ چشمش تغییر کرده باشه؟